Ok, merci, cu ce ai l-ai prins?!
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
MA tot bate gandul si pe mine de coltare si poate chiar praguri, dar sa vad ce dracu fac astia cu reducerile de salariu!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
[B]si eu am vrut praguri parca erau numai 70 lei dar inafara sa dau gaura in pragul de tabla nu am cum sa le prind si trebuie chit si vopsit ... praguri eu zic ca nu se meritaLast edited by valeriuciprian; 17 May 2010, 06:50.
Comment
-
Pai ma gandeam la cele din kitul original. Oare tot asa se prind?! La coltare am vazut ca se prind pe surub ca si difuzorul spate.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Am facut si poze virago.S-a aplicat destul de bine nu ca si cel original dar acum asta e.Oricum schimba tot aspectul
Comment
-
multumesc pentru urari!
Intradevar schimba tot lookul masini.
@marianhorduna il ud cum sa nu ...dar cu suc la plic ca e criza
@virago nu prea e mare diferenta cred vom vedea cand punem masinile una langa alta.
@mar1u5 ms...ce numar ai la masina ca m-am tot uitat dupa un sandero ca al tau apropo daca vrei stikere logan club contacteaza-ma sunt zilnic la facultate de la 8 la 11:30.
Comment
-
nr de la masina : hd-62-mtg
id de mass : mar1u5_v87
ionut : ce silitor esti...zi de zi la scoala...la ce pret sunt stickerele?
virago : daca te intereseaza difuzor vezi ca e un baiat florin_dnf din pitesti care le are la 80 de ron...io de la el mi l-am cumparat si is foarte multumit baiat de nota 10... ;)
Comment
-
Merci de oferta, si eu mi-am pus acum ap o luna, dar l-am luat original. Ionut chiar ca ai program serios de la 8-11!! Nici directorii nu-s ca tine!!! Mai vorbim tre sa plec la munca..Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment