nu stiu pretzul dar am auzit ca sunt si cu 250ron si cu 600 ron .,.. pe langa faptul ca sunt ff eficiente schimba radical si aspectul masinii cand sunt aprinse farurile bineintzeles investititzia isi merita banii dar atentzie ce montezi ca trebuie sa aiba certificat de omologare rar...
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Treaba cu xenoanele e cu 2 taisuri.Eu am pe loganul meu.Nu pot sa zic se vede foarte bine noaptea,dar un sfat de la mine ar fii sa iti iei noul model cu lupa sunt speciale.Se instaleaza inauntru in far o lupa cu angel ayes si se vede mult mai bine si uniform si plus de asta nu prajesti retina celorlalti.Eu asa am in plan.Numai ca doar lupele sunt 450 lei iar tot kitul undeva la 550(cu balasturi ma refer).Plus ca trebuie sa gasesti pe cineva sa le monteze eu am vorbit cu Florin Buz si a zis ca e mult de munca dar se renteaza.
P.S. Au inceput uni politai sa dea amenzi noaptea daca ai xenon fara lupa
Comment
-
Da, nu stiu de ce naiba are preturile astea cand gasesti pe forum incepand de la 240 lei bixenonul!?!? Si e cam acelasi model...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
stie cineva cand se tzine anu asta RALIU HUNEDOAREI?? pe ce data...
Comment
Comment