Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ok, sper sa-ti pui ce-ti place.
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Sa vad acum la cat ma va ajunge toata investitia.Sa stiu cum ma invart de bani

Comment

• Ce mai spuneti mai oameni?A-ti intrat in greva si pe forum?

Comment

• Nu, nu am intrat in greva, doar comunicam cu 25% mai putin pentru a conserva cu 25% mai multa energie tinand cont ca perspectivele nu sunt tocmai roze!

Comment

• 25% e putin spus...am vazut astazi ca vor sa reduca pana la 50% atunci va fii vai si amar de noi toti.

Comment

• Bai da pesimisti mai sunteti...brrrr...
              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• nu cred ca e chiar asa de....."brrr".....si...... nici noi chiar atat de pesimisti dar nu poti nici sa fi indiferent sau nerealist! oricum viata merge inainte cu sau fara 25%

Comment

• Aha...da cine a spus sa fiti indiferenti?....
                  Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Nu stiu cum mai putem fii...doar ca pe viitor se v-a ajunge la disperare din partea multor oameni care nu se vor mai putea descurca financiar

Comment

• Am o propunere ... sa ne deschidem o firma de pompe funebre...se pare ca vom avea de lucru...glumesc binenteles...

Comment

• Mai oameni....hai sa le aratam ca viata e frumoasa oricum !!! cand ai prieteni cu care sa povestesti si sa te distrezi !!!
                        sigpic
                        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Asta asa e ...trebuie sa mentinem veselie si voie buna

Comment

• Originally posted by marianhorduna View Post
                            Am o propunere ... sa ne deschidem o firma de pompe funebre...se pare ca vom avea de lucru...glumesc binenteles...
                            in maxim 4 luni dak ma ajuta bunul Dumnezeu o sa imi deschid eu cu un tovaras ceva asemanator,,,o capele

are teren exact langa spitalul Petrosani si cimiturul e un pic mai in spate de spital...eu zic ca e exceptionala o capela acolo :P

Comment

• azi mi-am facut iar de lucru pe la golanul meu.... mi-am facut sa se aprinda avariile cand dau in mansalier si mi-am vopsit consola centrala (cea gri unde sunt toate butoanele) negru mat....

cum pot afla sau daca stie careva cand se tzine raliul Hunedoarei anul acesta ?????
                              Last edited by mat; 3 June 2010, 10:53. Reason: Automerged Doublepost
                              http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Ce ai facut pt a se aprinde avariile?! Cand pui frana e la fel?!
                                Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google