se rezolva si la sandero
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
mai Ionut deocamdata nu pot incanta nici privirea mea nu am buget sa termin ce am inceput am reusit sa imi achizitionez un set de faruri angel yeyes ca stii ca ale mele erau matuite:| dar si alea sunt in faza de lucru vreau sa le tunez si pe ele si sa imi iau xenon pentru ele ca am auzit ca cica ar fi cam chioare fara xenon mai multe sper sa ajung sambata in 12 la casa de vis ca vreu si eu neaparat chestia cu avarile in marsalier daca e MAT deacord sa ma ajute si mai discutam acolo mai multe pana atunci pentru mai multe poze cu lucrarea mea intrati la profil am pus poze
Comment
-
eu te ajut numai sa ajung la intalnire....
Comment
-
eu trebuie sa cumpar sa nu iei u alte minuni sa nu ne foloseasca .... mai vb pana atunci
Comment
-
imi poate spune cineva unde gasesc cel mai ieftin filtru de habitacul ( filtru polen) pt logan aici in vj... ?? .... merci
@ionut .. maine la intalnire imi poti face si mie un parasolar ??? da`mi un telefon cu ce tre sa cumpar si de unde sau treci pe la mn pe la munk...
Comment
-
saptamana trecuta a implitit loganul meu 1.5 DCI 60.000 KM si luna asta face 3 ani.... nu am avut nici o problema nici un defect doar un singur capat de bara s`a stricat si am schimbat placutele de frana.... "concluzia: loganul e o masina buna" si a mea a mancat si forje la greu si "liniute" si un drum de germania plus ca am urcat si pe munte pe drum forestier cu ea
Comment
Comment