Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am ramas masca de cat s-a vorbit pe aici'sa
    Ce n-as da sa am si eu consumul tau pe a mea as considera ca merg cu scuterul.

Comment

• Buna de dimineata...cu ce va mai laudati astazi...
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Munca Mariane ...sper sa termin pana pe la 3-4.Tu cu te te lauzi in dimineata asta?

Comment

• O zi tare linistita astazi...
          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• ce inseamna mai exact cruise control ???? e cumva pilot automat sau ce este ??? nu radeti chear nu stiu
            http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• buna de dimineata...da Mat este un fel de pilot automat...de exemplu ajungi la viteza de 80km pe care vrei sa o menti constanta fara sa-ti amorteasca piciorul pe acceleratie...cuplezi butonul de cruise control si gata...iti mentine viteza constanta...ai accelerat sau ai pus frana sare automat de pe functie...o chestie belea ,dar care din pacate merge doar pe dizal...din cate stiu eu...vezi ca este un thred deschis pe acest subiect...

Comment

• Interesanta treaba, pe logan sunt numai vise (asa cred)!!
                Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Virago,treaba este facuta pe loganuri...cele diesel doar...din pacate...pe benzinare nu merge,nu stiu sa-ti explic de ce, dar,sigur sigur nu merge...

Comment

• Pacat, era o treaba super tare!
                    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Salut baieti am si eu o intrebare, daca am luat azi un radar cu 71 km/h in localitate are rost sa fac contestatie in legatura cu eroarea de kilometraj sau faze din astea oare pot sa scot o amenda mai mika:-P
                      HD-87-DLR

Comment

• Unde scrie despre ''eroarea de kilometraj''?Asta este la aprecierea lor...in plus daca ai semnat procesul verbal...pierzi timpul de pomana...daca tot vroiai sa faci contestatie ai rubrica de mentiuni pe procesul verbal...daca ai semnat ca primaru si nu ai scris nimic la mentiuni...sory...cred ca nu ai nici o sansa ...sincer...

Comment

• Originally posted by marianhorduna View Post
                          Virago,treaba este facuta pe loganuri...cele diesel doar...din pacate...pe benzinare nu merge,nu stiu sa-ti explic de ce, dar,sigur sigur nu merge...
                          dizal-u are acceleratie electrica ... banzinarul pe cablu de aceea nu merge ...

Comment

• rog un sfat poza 1 sau poza 2 ? la jante ma refer
                            Attached Files

Comment

• Mat a 2-a e mai frumoasa.
                              Vrei sa iti vopsesti jantele?

Comment

• Asa-i parca a doua e mai misto!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google