Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma intereseaza si pe mine o capota cu negru mat sau imitatie carbon...Imi zici un pret aici sau vorbim pe mess?!
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• pai oriunde) imitatie carbon nu am:|:|....nu am primit folie
      ..trebuia so primesc da nu stiu dc nu mai vine k am comandat:|

am sa fac maine o lista de preturi sa o postez...masor dimineatza tot ce e de masurat la logan si postez)
      Last edited by horu.razvan; 1 July 2010, 00:14. Reason: Automerged Doublepost
      Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Ok te asteptam cu preturile!! Glumind, sper sa nu fie cu tva marit!!
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Si pe mine m-ar interesa acele dungi cup, deci astept lista de preturi
          HD-87-DLR

Comment

• mda...asteptam lista

Comment

• baieti...lista cu preturile numai deseara k a plecat tata cu masina si nu am pe ce masura)....nu va suparati...deseara va fi postata....va salut!

Comment

• Ok te asteptam!

Comment

• pt acele dungi ''logan cup'' pretu esti de 130 lei

pt cele cu colant mat pt capota si plafon...ink nu va pot spune astept sa primesc colantu .....cred k asta seara sau maine il primesc si va zic

app oare imi pot face triplele fumurii cu folie de geamuri??....sau cum as putea sa le fac:|..dak ma poate ajunta cineva cu un sfat..pls
                  Last edited by horu.razvan; 1 July 2010, 16:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Asteptam preturile atunci.
                    In legatura cu triplele din cate am inteles exista ceva lac special care le inegreste dar nu ti-as recomanda fiindca te vor injura ceilalti parcicipanti din trafic

Comment

• pai eu m-am gandit la ceva folie de geamuri......k poate le voi da jos)

Comment

• este si un spray special pentru triple...in jur de 15 lei si-a luat un preten de al meu...au iesit belea...

Comment

• [pai si se pot face la loc?...k mno) pana nu este masina mea.. mi sa nu comenteze batranu)

Comment

• Salut in cei 130 Lei cat costa dungile cup ce intra?lateralele + plafonul +capota ?sau doar lateralele?ai putea sa imi zici fiecare reper cat costa (de ex lateralele)pe negru mat pe cand?
                            HD-87-DLR

Comment

• am inteles k da se pot face la loc daca le degresezi cu acetona sau alte solutii de gennu asta....apropo dak vreau doar dungile pe capota plafon si spate cat ma costa...se include in pret si lipirea lor sau nu...

Comment

• Fara limbaj mirc...ce drac e chiar atat de greu sa scri...
                                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google