If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
daca stau bine si ma uit pe forum la noi nu numa io am scris asa (dak,ink...)...i'm sorry...io unu nu am folosit niciodata acel mirc...
kenvelo sper sa nu te superi ca iti spun dar is foarte scumpe...doar capota plafon si portbagaj...la pretul asta cumparam de pe forum tot setu acu cateva luni...iar acu vad ca acel baiat le da cu 50 ron...poti sa cauti sa te uiti...
Last edited by mar1u5; 4 July 2010, 01:28.
Reason: Automerged Doublepost
nu stiu ce sa zic.... da nu este chiar asa de usor sa decupezi acea dunga:|....si lipit si tot ii ceva munca acolo...fara sa mai pun si colant si transport si altecele.
am primit negru mat...pret 230 lei pt plafon si 230 pt capota
Last edited by horu.razvan; 4 July 2010, 12:37.
Auzi asa de curiozitate un pret doar pt montajul foliei pe luneta si geamurile laterale spate mi-ai putea spune?
Baieti spuneti va rog o parere ...cu dungi sau fara?
Dungile dau super in contrast cu jentiile Raul dar lipsesc geamurile negre si e beton adica folie
Ionut nu ma plimb de capul meu ca e criza incerc sa ma plimb si eu cu niste scopuri mama ei de viata
raul nu stiu ce sa zic ca de geamuri nu ma ocup numai eu...eu doar ajut la ele...depinde de unde le-ai cumparat..sunt mai multe modele si baiatu ala stie numa cu un singur fel de folii sa lucreze
pret doar pt montare parca este de 200-250 nu stiu exact si cu folia lui 350 lei
app...ii super cu dungi merita facute!!
Last edited by horu.razvan; 4 July 2010, 19:18.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment