Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• in cei 130 lei intra capota plafon si portbagaj...inclusiv material si manopera...tot

colant mat ink nu am primit:|...nu stiu ce drac fac astia de numi trimit..sry:|..

raul..dak vrei intra pe id meu sa imi explici mai bine cum vrei pe lateral k nu inteleg sa stiu exact
    Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Kenvelo si doar plafonul la ce pret l-ai face?

Comment

• salut Kenvelo un pret cu colant negru mat pentru plafon si capota imi poti face si mie te rog

Comment

• Bogdanele te plimbi toata ziulica cu masina ...ce-ti pasa tie

Comment

• daca stau bine si ma uit pe forum la noi nu numa io am scris asa (dak,ink...)...i'm sorry...io unu nu am folosit niciodata acel mirc...

kenvelo sper sa nu te superi ca iti spun dar is foarte scumpe...doar capota plafon si portbagaj...la pretul asta cumparam de pe forum tot setu acu cateva luni...iar acu vad ca acel baiat le da cu 50 ron...poti sa cauti sa te uiti...
            Last edited by mar1u5; 4 July 2010, 01:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• mar1u5 cred ca,kenvelo a spus 130 colatarea totala a capotei,plafonului si spate...ceea ce nu mi se pare mult

Comment

• ionutUSJ...nu cred...postat de kenvelo numaru #571:

"""pt acele dungi ''logan cup'' pretu esti de 130 lei

pt cele cu colant mat pt capota si plafon...ink nu va pot spune astept sa primesc colantu .....cred k asta seara sau maine il primesc si va zic

app oare imi pot face triplele fumurii cu folie de geamuri??....sau cum as putea sa le fac:|..dak ma poate ajunta cineva cu un sfat..pls"""

Comment

• nu stiu ce sa zic.... da nu este chiar asa de usor sa decupezi acea dunga:|....si lipit si tot ii ceva munca acolo...fara sa mai pun si colant si transport si altecele.

am primit negru mat...pret 230 lei pt plafon si 230 pt capota
                  Last edited by horu.razvan; 4 July 2010, 12:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Auzi asa de curiozitate un pret doar pt montajul foliei pe luneta si geamurile laterale spate mi-ai putea spune?
                    Baieti spuneti va rog o parere ...cu dungi sau fara?
                    Attached Files
                    Last edited by raul_87; 4 July 2010, 13:34.
                    HD-87-DLR

Comment

• Dungile dau super in contrast cu jentiile Raul dar lipsesc geamurile negre si e beton adica folie
                      Ionut nu ma plimb de capul meu ca e criza incerc sa ma plimb si eu cu niste scopuri mama ei de viata

Comment

• cu dungi...

Comment

• raul nu stiu ce sa zic ca de geamuri nu ma ocup numai eu...eu doar ajut la ele...depinde de unde le-ai cumparat..sunt mai multe modele si baiatu ala stie numa cu un singur fel de folii sa lucreze
                          pret doar pt montare parca este de 200-250 nu stiu exact si cu folia lui 350 lei

app...ii super cu dungi merita facute!!
                          Last edited by horu.razvan; 4 July 2010, 19:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Clar cu dungi!

Comment

• Baieti ms ,sa vad saptamana asta cum fac sa iau dungile si folia macar pt geamurile de pe spate
                              HD-87-DLR

Comment

• Dar stai sa inteleg ti-ai vopsit si u jantele,nu?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google