Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cand puteti veni facem tot posibilul sa ne strangem si noi ai nostri si sa ne intalnim.

Comment

o sambata frumoasa va urez tuturor membrilor L.C.V.J

Comment

Au venit stikerele?!
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

Doar IonutUSJ stie. Le asteptam de mult timp

Comment

Salut la toata lumea!
            Pe sapt viitoare vin.Va anunt eu cand le primesc.

Comment

Salut Ionut sper ca mai socotit si pe mine cu stickere am parbrizul crapat si am planuri sa il inlocuiesc asa ca te rog frumos sa ma rezolvi si pe mine cu un set multumesc mult daca vrei nr meu in gasesti la sectiunea sa ne cunoastem mai bine

Comment

Este stikere pentru toata lumea(este,este...ca si marean vanghelie) .Am comandat 12 bucati sunt suficiente pentru toata lumea.

Comment

Le asteptam

Comment

Nu au venit astazi inca va anunt eu.Sper ca maine sa ajunga

Comment

Sa vina! Ai mai dat sa scrie si ceva le L sau simple cum am discutat ultima data?!
                      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

Sunt doar simple Virago.

Comment

Haideti sa discutam si noi fara sa se supere nimeni...din punctul meu de vedere firesc ar fi ca in stikarul de pe parbriz cu Logan Club sa fie inclus si numele clubului VALEA JIULUI...sau V.Jiului ma rog cum intra...mai bine sa mai asteptam putin sa-si spuna parerea toti membrii si dupa acea sa se dea comanda de stikare...sa avem toti la fel...Cele propuse de Virago cred ca ar fi o.k....
                          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

Ionut poti sa imi zici si mie te rog frumos ce ai folosit pentru prelungirea de la bara fata ce ai cumparat din ce ai facut-o ca vreau sa imi fac si eu la bara de MCV imi place mult cum a iesit la tine o zi buna tuturor

Comment

Deci fratilor daca vreti stikere cu V.Jiului sa-mi spuneti, deseara plasez comanda in plus sau nu!Ceea ce-mi spune tipul e super ok!! Nu mai decupeaza scrisul (V.Jiului) pe L ci-l pune cu alb. Eu zic ca este super ok asa! Inca el a insistat sa-l facem asa, si eu renuntasem la V.Jiului dar m-a convins. Toate produsele comercializate de el sunt ok. (userul turturel). Aseara am stat la telefon cu el la greu (am o comanda mai veche la el) si m-a rugat sa va intreb si pe voi, sa impartim transportul. Eu nu le am si nici nu-mi place sa fac afaceri ca ies tot timpul in pierdere!! Deci preturile sunt asa:
                              - Logan[/COLOR]Club = 5 lei
                              - www.LoganClub.ro = 2 lei
                              Mai vine sa platim 6 lei transportul (impartim cati luam). eu zic ca pretul e super ok, o sa iasa totul super ca am mai avut comenzi la el si iese super!
                              Deci inca odata, nu o fac pt profit ci i-am promis aseara omului ca va intreb si pe voi!!

Apropo, acum m-am gandit! Sa-i spun tipului sa mai amane sa-mi trimite mie comanda pt inca cateva zile sa avem timp sa ne spunem toti parerea in legatura cu aceste stikere?!
                              Last edited by virago; 20 April 2010, 17:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

@bogdanel88 prelungirea de la bara e o plinta de parchet dar din pacate nu am gasit-o direct neagra dar daca nu gasesti nici u neagra va trebui slefuita si vopsita.
                                Apropo cand faci plinta pentru spoiler te rog anunta-ma si pe mine ca si eu trebuie sa imi fac alta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google