Cand puteti veni facem tot posibilul sa ne strangem si noi ai nostri si sa ne intalnim.
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Haideti sa discutam si noi fara sa se supere nimeni...din punctul meu de vedere firesc ar fi ca in stikarul de pe parbriz cu Logan Club sa fie inclus si numele clubului VALEA JIULUI...sau V.Jiului ma rog cum intra...mai bine sa mai asteptam putin sa-si spuna parerea toti membrii si dupa acea sa se dea comanda de stikare...sa avem toti la fel...Cele propuse de Virago cred ca ar fi o.k....Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Deci fratilor daca vreti stikere cu V.Jiului sa-mi spuneti, deseara plasez comanda in plus sau nu!Ceea ce-mi spune tipul e super ok!! Nu mai decupeaza scrisul (V.Jiului) pe L ci-l pune cu alb. Eu zic ca este super ok asa! Inca el a insistat sa-l facem asa, si eu renuntasem la V.Jiului dar m-a convins. Toate produsele comercializate de el sunt ok. (userul turturel). Aseara am stat la telefon cu el la greu (am o comanda mai veche la el) si m-a rugat sa va intreb si pe voi, sa impartim transportul. Eu nu le am si nici nu-mi place sa fac afaceri ca ies tot timpul in pierdere!! Deci preturile sunt asa:
- Logan[/COLOR]Club = 5 lei
- www.LoganClub.ro = 2 lei
Mai vine sa platim 6 lei transportul (impartim cati luam). eu zic ca pretul e super ok, o sa iasa totul super ca am mai avut comenzi la el si iese super!
Deci inca odata, nu o fac pt profit ci i-am promis aseara omului ca va intreb si pe voi!!
Apropo, acum m-am gandit! Sa-i spun tipului sa mai amane sa-mi trimite mie comanda pt inca cateva zile sa avem timp sa ne spunem toti parerea in legatura cu aceste stikere?!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
@bogdanel88 prelungirea de la bara e o plinta de parchet dar din pacate nu am gasit-o direct neagra dar daca nu gasesti nici u neagra va trebui slefuita si vopsita.
Apropo cand faci plinta pentru spoiler te rog anunta-ma si pe mine ca si eu trebuie sa imi fac alta.
Comment
Comment