Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• masina are 1an si 8 luni si 60.000 km
    vreau eu sa schimb distributia mai devreme
    am stil de mers mai agresiv
    orcum la banii astia nu ma duc la ei sa o schimb sincer...asa cum spuneati mai sus mai fac si o mica vacanta cu ce mai ramane

Comment

• am pus folie de geamuri pe triple...sper sa nu se ia nimeni de mine

ce ziceti arata bine??
      Attached Files
      Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Era bine sa le faci tocmai invers.Am vazut pe un logan si da mult mai bine.Sper sa nu ai treaba cu politia ...dar sigur ei cunosc masina si te lasa in pace

Comment

• are dreptate ionut era mult mai misto invers facute
          la redac craiova rev costa aprox 1500lei
          deci tre sa mai insist poate gasesc mai ieftin

Comment

• Eu la pretul asta as renunta la garantie!! Mi-as baga ceva, mai ales ca mai ramane numai 1 an.
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• pai o sa le fac negre in intregime...si daca numi place atunci las doar unde nu se aprind.....sa nu am probleme ca am avut si foliile alea gri si cu alea am avut probleme)chiar daca cunosc masina....pana ce si cu plaoapele am avut...da ce sa le faci:|..astai politia noastra)

Comment

• salut kenvelo stii cumva ceva folie pentru faruri doar sa le inchid putin am vazut ceva care cica nu ar afecta lumina lor

Comment

• Bogdanele intra pe alfaromtrans acolo gasesti.
                  P.S.sper sa nu se considere reclama.

Comment

• bogdanel ar fi o solutie cu putin lac si putina vopsea.le vopsesti pe interior si arata super;)...se vopseste partea din spate a farului..interiorul.acolo unde sunt becurile sticla ramane la fel si se vede fain ;)

dak pui folii....eu unu zic sa nu pui k iti ia talonu pe loc....cunosc pe cineva:|si nici nus e mai vad la fel de bine
                    Last edited by horu.razvan; 9 July 2010, 19:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• salutare baieti ... am parfumuri lichide pentru masina imbuteliate in sticlute de 75g 100g nu stiu exact cantitatea dar e suficienta si sun foarte puternice ca miros. se pot turna pe braduleti se poate baga in ambi pur ... in filtru de polen .. etc .. pretul e de 10 ron

arome: new car, aloe, floral, brad, lamaie ...... pe mine ma tzine foarte mult o sticluta cine are nevoie ma poate contacta....
                      http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• mat eu as vrea o sticluta de parfumel

Comment

• salut...ce liniste la noi de cateva zile...nimeni nimic....

Comment

• Mar1u5...noi am facut galagie sambata la intalnire...ti-ai anuntat si tu prezenta,dar...probabil s-a intamplat ceva...nu-i bai,are sa mai urmeze si alte intalniri...
                            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• salut Mat eu as vrea new car ala imi place mult

Comment

• Daca doriti sa aveti o masina impecabil de curata(exterior) va recomand spalatoria de la benzinaria Agip...personalul esta foarte,foarte saritor...si timp de cinci(5) minute nu se gandeste decat la binele si curatenia exteriora a masinii dumneavoastra...pe bune...lasand gluma la o parte chiar mi-a placut cum mi-a spalat masina...
                                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google