If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
masina are 1an si 8 luni si 60.000 km
vreau eu sa schimb distributia mai devreme
am stil de mers mai agresiv
orcum la banii astia nu ma duc la ei sa o schimb sincer...asa cum spuneati mai sus mai fac si o mica vacanta cu ce mai ramane
Era bine sa le faci tocmai invers.Am vazut pe un logan si da mult mai bine.Sper sa nu ai treaba cu politia ...dar sigur ei cunosc masina si te lasa in pace
pai o sa le fac negre in intregime...si daca numi place atunci las doar unde nu se aprind.....sa nu am probleme ca am avut si foliile alea gri si cu alea am avut probleme)chiar daca cunosc masina....pana ce si cu plaoapele am avut...da ce sa le faci:|..astai politia noastra)
bogdanel ar fi o solutie cu putin lac si putina vopsea.le vopsesti pe interior si arata super;)...se vopseste partea din spate a farului..interiorul.acolo unde sunt becurile sticla ramane la fel si se vede fain ;)
dak pui folii....eu unu zic sa nu pui k iti ia talonu pe loc....cunosc pe cineva:|si nici nus e mai vad la fel de bine
Last edited by horu.razvan; 9 July 2010, 19:27.
Reason: Automerged Doublepost
salutare baieti ... am parfumuri lichide pentru masina imbuteliate in sticlute de 75g 100g nu stiu exact cantitatea dar e suficienta si sun foarte puternice ca miros. se pot turna pe braduleti se poate baga in ambi pur ... in filtru de polen .. etc .. pretul e de 10 ron
arome: new car, aloe, floral, brad, lamaie ...... pe mine ma tzine foarte mult o sticluta cine are nevoie ma poate contacta....
Mar1u5...noi am facut galagie sambata la intalnire...ti-ai anuntat si tu prezenta,dar...probabil s-a intamplat ceva...nu-i bai,are sa mai urmeze si alte intalniri...
Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Daca doriti sa aveti o masina impecabil de curata(exterior) va recomand spalatoria de la benzinaria Agip...personalul esta foarte,foarte saritor...si timp de cinci(5) minute nu se gandeste decat la binele si curatenia exteriora a masinii dumneavoastra...pe bune...lasand gluma la o parte chiar mi-a placut cum mi-a spalat masina...
Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment