Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Corect ...5 lei ...5 minute dar mat face minuni cu pompa in mana...Marian ai ajuns cu bine la bucale?

Comment

• Originally posted by mat View Post
      salutare baieti ... am parfumuri lichide pentru masina imbuteliate in sticlute de 75g 100g nu stiu exact cantitatea dar e suficienta si sun foarte puternice ca miros. se pot turna pe braduleti se poate baga in ambi pur ... in filtru de polen .. etc .. pretul e de 10 ron

arome: new car, aloe, floral, brad, lamaie ...... pe mine ma tzine foarte mult o sticluta cine are nevoie ma poate contacta....
      salut mat lasa-mi si mie un numar de telefon sa ne intalnim maine fiindca doresc si eu un parfum dintr-acela...mersi

Comment

• Da boss...am ajuns teafar....
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• e ok spalatoria de la agip io de cateva luni numa acolo spal...

Comment

• Baieti ajutati-ma si pe mine cu niste voturi plzhttp://soferderomania.***********/Raul_87
            HD-87-DLR

Comment

• Raul ai fost la parnaie tata...n-ai fost de gasit nici cum ...telefon uia...elea elea nu...
              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Boss telu lau inchis fix in ziua aia ca am renuntat la abonament si mam dat la beute cu niste preteni mi-am adus amite de intalnire dupa ce bausem 2 beri ,sory sambata asta daca se face ceva sunt pe acasa nu mai plec in deplasare
                HD-87-DLR

Comment

• nici o problema...incerc sa te ajut cu votul ala da nu stiu cum drac sa fac...intru pe link...ami da un cod sa il introduc...dupa aia nu ma mai lasa sa fac nimic...

Comment

• Ms mult Marian ,poti vota doar o data la 24h poate de aia iti da eroare ms oricum
                    Last edited by raul_87; 14 July 2010, 21:09.
                    HD-87-DLR

Comment

• Mat daca mai ai parfumuri lasami si un numar de telefon ca vreau si eu o unul....new car daca mai ai.. mersi
                      Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Raul ai si votul meu!

Comment

• Ms mult Ionut
                          HD-87-DLR

Comment

• Raul te-am vazut luni la facultate erai in fata mea cu masina ...dar nu te-ai uitat in oglina deloc.

Comment

• Eram cu maicamea Ionut si nom fost atenteu te-am vazut cand ai coborat prin parcare pe la Jiul ,mai vezi ceva cu folia aia pe geamurile de pe fata ca e foarte inchisa?
                              HD-87-DLR

Comment

• Inchisa zici?Ti se pare....depinde din ce unghi privesti.
                                Vad fara nici o problema...noaptea las geamurile fata jos daca nu este lumina deloc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google