Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @raul_87 am votat si eu .... te plimbi ce-ti pasa de "criza" )

nu mai am telefon a stat o noapte in jiu ....
    http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• In jiu?L-ai facut marinar,sau voiai sa il inveti sa intoate?

Comment

• Mat la tine o noapte dureaza cinci (5) minute....??????????
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Merge careva la intalnirea nationala de la Sibiu?!!?
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Virago e criza ....taica.... si nu stiu zau...eu oricum sunt plecat din localitate si nu pot ajunge

Comment

• buna de dimineata...
              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Neata` Mariane.
                Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• am fost plecat doua zile pe cincish ..... e super ok acolo recomand la toti care vreti sa iesiti in weekend cu bani putini ... intrate camping 2 lei masina si un 1 leu de persoana .. au si cabanute 50 lei. eu am prins vreme buna si apa era calda in cincish......

@mariane nu mai ajung luna asta pe la tine .... poate luna viitoare pe 18 ....
                  http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Pare misto Mat! E rece apa?!
                    Eu toata saptamana am fost la Vata Bai...da parca m-am saturat de strand.

Comment

• Nici o problema MAt...cand vi esti bine venit...fainute si pozele,mai ales alea in care nu apari tu mat...glumeam...

Comment

• Bine zici!!!(la poze ma refer)

Comment

• buna dimineata....o saptamana buna sa aveti!
                          HD-87-DLR

Comment

• Se strica vremea!! M-ar tenta intalnirea nationala de la Sibiu, se baga careva?!

Comment

• Vointa ar fi Virago dar cand e vorba de fonduri, criza isi face simtita prezenta
                              HD-87-DLR

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google