La asta ma gandesc si eu...
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
eu unu nu mai fac nimik , iau totul de-a gata ) nu stiu restu.....
Comment
-
pai nici eu nu stiu exact...am sa incerc sa imi pun mie dar nu stiu cum sa trag firele pana la usa...da cred ca pe la balama...si leg ledurile cu neoanele de la pedale....sau cu ledu de la plafoniera...ma tot gadesc....
atlceva ce sa zic...trebe leduri de pozitie ca sunt la 12 V..o micuta gaura la maneta acolo...si fire..si rabdare)..eu incerc sa pun...si voi pune poze
mai are cineva parfumuri pentru masina?..ceva puternice si faine sau stiti de unde as putea cumapara?Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!
Comment
-
salutare colegi .. cam liniste pe la noi toata lumea e plecata prin conediu si pe ale tineretii valuri sper sa reusesc sa ajung si eu pe la mare anu asta.... de intalniri nu va mai intreb ca nici eu nu pot ajunge muncesc in fiecare zi , dar poate Duminica facem una mika eu sar putea sa fiu liber dar nu sunt sigur ...
Comment
-
Poate vin si eu acasa pe duminica, sa raman vreo 2-3 zile!!Mat sa nu uiti sa ma anunti de intalnire!
Apropo v-ati schimbat careva cuiele de usi cu cele de ph2?! Dar capacele tiranti??Sau plafoniera cu 3 becuri?!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Vineri seara vin si eu acasa, e oribila vremea si nu mai am ce face aici. sa nu uitati sa ma anuntati si pe mine de o intalnire mica...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment