Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La asta ma gandesc si eu...
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Ce mai faceti baieti?

Comment

• eu unu nu mai fac nimik , iau totul de-a gata ) nu stiu restu.....
        http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Eu de dimineata pana seara la strand!!!
          In rest nimic!!
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Ce bine o duci virago....ca si mine...numai ca eu ma balacesc putin in marea neagra...

Comment

• Anu asta am renuntat la idee!! Ai plecat cu masina? E super la mare nu?!?!

Comment

• ce ziceti baieti de chestia asta???...eu as vrea sa pun led albastru....mi se pare interesanta )
                Attached Files
                Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Vino cu m-ai multe detalii kenvelo...pare interesant...
                  Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Arata bine, cred ca albastru ar fi mai adevarat!

Comment

• pai nici eu nu stiu exact...am sa incerc sa imi pun mie dar nu stiu cum sa trag firele pana la usa...da cred ca pe la balama...si leg ledurile cu neoanele de la pedale....sau cu ledu de la plafoniera...ma tot gadesc....

atlceva ce sa zic...trebe leduri de pozitie ca sunt la 12 V..o micuta gaura la maneta acolo...si fire..si rabdare)..eu incerc sa pun...si voi pune poze

mai are cineva parfumuri pentru masina?..ceva puternice si faine sau stiti de unde as putea cumapara?
                      Last edited by horu.razvan; 25 July 2010, 22:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• salutare colegi .. cam liniste pe la noi toata lumea e plecata prin conediu si pe ale tineretii valuri sper sa reusesc sa ajung si eu pe la mare anu asta.... de intalniri nu va mai intreb ca nici eu nu pot ajunge muncesc in fiecare zi , dar poate Duminica facem una mika eu sar putea sa fiu liber dar nu sunt sigur ...
                        http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Poate vin si eu acasa pe duminica, sa raman vreo 2-3 zile!!Mat sa nu uiti sa ma anunti de intalnire!
                          Apropo v-ati schimbat careva cuiele de usi cu cele de ph2?! Dar capacele tiranti??Sau plafoniera cu 3 becuri?!

Comment

• Salut colegii!
                            Am ajuns si eu pe acasa...su vad ca am adus vremea rea ...De intalnit cand puteti sa facem una?

Comment

• nu stiti careva unde as putea gasi o alarma buna si la un pret bun?? doar alarma fara inchidere sa se potriveasca la logan

Comment

• Vineri seara vin si eu acasa, e oribila vremea si nu mai am ce face aici. sa nu uitati sa ma anuntati si pe mine de o intalnire mica...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google