Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce face baietii?) o intalnire ceva nu se mai pune pe plan

Comment

• Bogdanele eu unul nu propun nimica fiindca s-ar putea sa plec la cincis de vineri pana duminica...si nu voi putea ajunge.

Comment

• Propune Bogdale tu...
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• pai eu propun duminica seara pe la 17-18 la spalatorie la nik sau la casa de vis acuma fiecare cum doreste e doar o opinie astept parerile tuturor

Comment

• Salutare daca se face vreo intalnire wekendul asta ma bag si eu ca numai ce am ajuns aksa
            HD-87-DLR

Comment

• oooooooooooooooo sa traiti domnu Raul bine ai revenit sper sa ne revedem la una mica in wekend

Comment

• Bine Bogdanele...muta discutia despre intalnire pe threadul de intalniri...te rog...
                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• am plecat la intalniri Mariane)
                  ma scuzi dar chiar nu mai auzisem nimic de Raul

Mariane propun sa se deschida un thread cu donatii vanzari si pentru logan club valea jiului bine asta desigur daca sunteti toti deacord
                  Last edited by BOGDANEL88; 5 August 2010, 22:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu ar fi un lucru rau, poti gasi lucruri interesante langa casa, fara sa mai astepti posta!!
                    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• da pana sa se dischida propun sa fie deacord toata lumea eu zic ca nu ne-ar strica fiecare dintre noi are ceva de donat sau de vandut

Comment

• Am si eu o durere...mare durere...sunt printre noi cati "membrii"L.C.V.Jiului care sunt membri doar cu numele...Personal am participat la ultimile intalniri(cred) si nu am vazut unele figuri...cu toate ca au fost anuntati,personal de mine sau de Ionut...nu stiu ce sa zic ...propuneti si voi...ce am putea sa facem cu ei...DECAT MULTI SI RAI MAI BINE PUTINI SI BUNI...intalniri NU ...activitate pe forum NU...astept parerile voastre...

Comment

• Mariane akum e vara si mai pleaca lumea prin concedii sau vizite pe la rude (ma cam simt cu musca pe caciula) propuneti ceva si eu ma conformez
                          HD-87-DLR

Comment

• aici ma includ si eu ca nu prea am avut acctivitate pe forum ) .... va salut si un weekend placut tuturor
                            http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• da Marian are dreptate ar fi uni care pur si simplu nu iam vazut si nu ii cunosc pot zice doar ca de restul membrilor sunt foarte multumit am reusit sa formam o comunitate mica cu niste membri de apreciat zic eu
                              Marian Mat Manu Raul_87 Ionut Cristi Ure Virago Lix Cristi FKY si cei pe care am reusit sa ii cunosc

Comment

• Nu este vorba nici de tine Mat,nici de Raul ...vorbeam de cu totul alte persoane...ma documentez si dau numili lor maine...sincer nici nu stiu cum le zice...parca Ciprisor 18,firembw...nu stiu ceva de genul asta ,vorbim mai tarziu ...

Nu vrea nimeni sa ma ajute?...sa inteleg ca vreti sa fiu eu omul negru?
                                Last edited by marianhorduna; 7 August 2010, 20:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google