Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da...tocmai de aceea mai stau seara acasa ca sa mai strang ceva banuti ...in maxim 2 luni trebuie sa le schimb neaparat(bratele,capetele de bara ma refer)

Comment

• Lasal Virago nu-l m-ai plange ,cand ia fost bine nu a spus la nimeni...lasati-l sa sufere sa vada ca viata de loganist nu este asa de usoara...
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lui @IonutUSJ pentru ajutorul acordat
        sigpic #

Comment

• Pentru putin Adimrv.A venit prietenul tau sa vada masina?
          Eh mariane ce rau esti....las'ca se intoarce roata... ca e rotunda doarasi

Comment

• Vezi ce sef avem?! Imi place stilul lui de incurajare!!
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Sefu e un "carcotas"...mna poftim asta da stil de incurajare

Comment

• Inseamna ca ne intalnim din nou Virago...cam atunci sau dupa data de 25 cred ca ajung in Vale si eu ...pentru o zi doua...
                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Da cum sa nu!! Cu cea mai mare placere, sa stiu din timp sa stam si la un citric...
                  Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Se anunta un citric cu scantei?

Comment

• Pai?Ce am facut?!

Comment

• Tocmai de aia e cu scantei...ca nu ai facut nimic...

Comment

• Da, da, excelent!!!

Comment

• salutare colegi .... ce mai invartiti? ...
                            Mariane pai daca vi in vale adu suportii aia de Nr.
                            Ionut te-am sunat dar "pt moment abonatu ..... " am venit acasa am adus statia si merci mult.
                            http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• S-a dilit telefonul de la caldura ...astfel nu imi explic...
                              eu nu mai zic nimica...lenevesc acuma

Comment

• Da, Mariane adu niste suporti de numar cand vi acasa.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google