Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Maine seara sunt liber si eu...si marti si miercuri si toate zilele care se termina cu i

Comment

• sefu de miercuri sunt liber, cred ca joi intru pe noapte la munca suplimentar...
      http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• salut baieti nu stiti unde as putea gasi o folie alba pt ceasurile de bord?? de aia de prestige....si doua ace albe?
        Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Cauta aici pe forum ca vei gasii.La bursa

Comment

• Nu mai spune nimeni nimica?e economie la vorba?

Comment

• Mama ce de lumi peacilea....
              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• sa stii multa lume nu gluma
                Cu mai spui ca faci d-nu marian?

Comment

• Ce mai ziceti?! Apropo are careva nr de tel a lui Manup?
                  Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Sa fiu sincer...as face dar nu mai am cu ce...

Virago ai P.M. CU NR. LUI MANUP...
                    Last edited by marianhorduna; 31 August 2010, 20:44. Reason: Automerged Doublepost
                    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Ok merci sefu, ce penibil ca maine incep munca...am un chef de ma omoara!!!
                      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• nici eu nu mai am chef de munca... m-am saturat oricum muncim pe nasturi ca niciodata nu avem bani sa facem ceva sau sa scapam de datorii .... poate s-o schimba ceva pana in 2012 )
                        http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Ce sa se mai schimbe...totul se schimba in rau ...la noi la ca nimeni...pana nici vremea nu mai tine cu noi...dar sa nu picam in melancolie ca vad ca vine iarna incet si sigur facem o intalnire la sfarsit de saptamana la un ceai fierbinte?

Comment

• De-a dreptul penibil!! Sa-i ia gaia pe toti ce ne conduc!!
                            Din prima zi surprize: au schimbat directorii, ne dau numai niste ordine aberante si pe langa -25% salar si naveta neplatita!!!
                            Pai cine dracu mai are chef de munca in conditiile astea?!

Comment

• Sa o luam(iau) in ordine...Mat deschideti tata o fabrica de confectii daca tot lucri pe nasturi...Virago da-mi un numar de cont sa-ti virez acolo banii pentru naveta....ce probleme aveti voi acum,eu trec de jumatate de an...multe succesuri va doresc...

Comment

• Bine Mariane, nu am luat din 2007 banii de naveta, acum am mers cu ordin judecatoresc pe primarie (am castigat 2 procese cu ei). Nu se mai poate, macar sa primesc banii acasa luna asta. M-am speriat azi ca a venit de la judecatorie o recomandata!! Primu gand: ce dracu nu am platit si ma dau astia-n judecata?!!?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google