Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Votez Virago!
    Vine tot timpul la intalniri.

Comment

• Numai la bagat tie gandul...nebun mic care imi esti...
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Normal Mairiane, ma bag oriunde numa sa scap de criza asta!!
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Si eu il votez pe Virago, dupa cum zice si Ionut e prezent tot timpul la intalniri
          HD-87-DLR

Comment

• V-as ruga daca se poate sa tratam aceste doua subiecte cu mai multa determinare...sa nu lungim la infinit votul...

Ma bucur ca nu sunt ignorat...
            Last edited by marianhorduna; 17 September 2010, 13:04. Reason: Automerged Doublepost
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Votez "prietenia"
              Ce mai faceti mafioti de Valea Jiului ?
              M-ati uitat repede.....SUCCESE IN ACTIVITATE....CU CRIZA ASTA, E BINE LA VOI....cat de cat...
              Doamne ajuta !!!
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• salutare colegi ....

sefu m-ai sunat si nu am putut vorbi atunci..... te-am sunat si ai inchis telefonu da inapoi nu ai sunat.....

Va salut cu respect si numai bine tuturor
                http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Cu mine vorbeai mai Mat...
                  sincer nu imi aduc aminte nimic, in fine...ai nevoie de ceva, suna-ma....orice pot, te ajut..
                  cu stima Kenjiro
                  sigpic
                  Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Eu cred ca vorbea cu ''sefu'' nostru Marian.
                    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Virago ... tu vrei neaparat sa te cinstesc...Mat...daca nu ai vrut sa vorbesti cu mine cand am vrut eu...asta e...glumeam...m-am luat cu treaba si am uitat...ne auzim maine la un telefon..

Comment

• Ce mai faceti mai lume?Nu mai zice nimeni nimica?faceti economie la tastat?

Comment

• Minune...se mai posteaza...am crezut ca ati emigrat cu totii....

Comment

• Ce bine ar fi sa emigram!!

Comment

• Sa emigram si noi ca si pasarile in tarile calde...ce bine ar mai fii

Comment

• Aha...............

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google