Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Doar de saptamana viitoare incep.Ca am vorbit astazi si ma gandeam ca poate pot sa dau C-ul luna aceasta...dar din pacate doar in decembrie

Comment

• Bai ma lesi...te-a lovit rau criza daca te-ai apucat de alte litere...bafta ce sa zic...
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• M-as baga si eu da n-am finante acu!!
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Nu spuneai ca te-ai lecuit?Sau ai uitat cum sa rasturnat ala...brr...
          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• pai vreau sa mai invat si alte litere...ce sa fac...numai B....nu mai fac nimica cu el.Poate la anul plec departe.

Comment

• Mariane, mi-am revenit!! Asta e, sincer as face si eu! Sper ca la primavara sa reusesc, sa fac C+E si sa pun gaz pe loganel cat mai repede!
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• va astept la intalniri.... cu tiru...

statia o aveti va mai trebuie permisu si tiru :P ...

bafta tuturor
                Last edited by mat; 11 November 2010, 22:48.
                http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Ar fi tare de tot!!

Comment

• Mai traiti ?.....nu mai ziceti nimic !!!
                    sigpic
                    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Traim bossule...mai bine zis ne chinuim sa traim...

Comment

• Noi mai vorbim putin asa...cu voi la Deva ce s-a intamplat?!? Ce-i cu voi? V-ati certat?!

Comment

• Vlad s-a rezolvat problema cu capacele...ce noroc poti avea

Comment

• O...buna dimineta domn profesionist...treci inapoi cu burta pe carte...

Comment

• Neata d-nu Marian!
                              Mai iau si eu o pauza ca deja ma doare burta de la carte e cam colturoasa si de atata timp sa stau cu burta pe ea. ...

Comment

• Originally posted by IonutUSJ View Post
                                Vlad s-a rezolvat problema cu capacele...ce noroc poti avea
                                Da Ionut??? Dau un suc, sau o bere la Cristi maine!! Daca mergem...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google