E super rs concept.Asa se merita sa tunezi un logan finut si discret dar look agresiv si sportiv
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma bate gandul sa-mi iau o Statie Radio TTi TCB 550. Ce parere aveti merita?? daca imi pun xenoane mi-e sa nu-mi faca probleme?Poate are cineva sa stiu ca sunt atatea cam la acelasi pret, de nu stiu ce sa aleg.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Originally posted by IonutUSJ View PostM-am uitat la model.E fainuta statia,am gasit chiar si o oferta cu tot cu antena mare cum am eu..
Iti las un PM cu site-ul respectiv.
Si inca ceva xenonul nu are nimica cu statia nici o legaturaNu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Si capota vreau sa o fac. Ai gasit undeva folie carbon?Pw alfaromtrans am gasit cred ca intre 1,5-1,8 mil ne incadram. Dar nu am cautat intens pe tema asta...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Da ma bag si eu, sa iesim la pret fff bun numai. Si vorbim cu careva sa ne faca la mai multi, sa platim manopera ieftin.Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Da eu i-am intrebat. sa sti ca merita, ai vazut tu ceva live sau poze cu lucrare de la Tg Jiu?1 Preturile is super, daca-i totul ok sambata sau sapt viitoare dau o fuga sa-mi fac ...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment