Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma baieti am cam picat examenu))..mai astept o luna ...ce sa fac....ma pun sa invat sa il iau..pare rau ca nu ajung nici luna asta la intalniri

ma baieti... ma puteti ajuta cumva cu un alternator de bmw 318???daca stiti pe unde as putea gasi unul second??..va rog fain daca stiti ceva
    Last edited by horu.razvan; 23 November 2010, 11:45. Reason: Automerged Doublepost
    Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Kenvelo...sincere condoleante...persevereaza si are sa iasa si bine pana la urma...bafta...ce e cu voi bai...nu v-ati platit netu,factura la curent...?cred ca am sa-mi mai fac un user sa vorbesc si eu cu cineva...sa nu mai sufar de singuratate...PRIMUL CARE POSTEAZA IN SEARA ASTA ARE DREPT PREMIU DE LA MINE UNA BUCATA SET SUPORTI NUMAR cu logan club...pana la orele 23.00...
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Ok sefu!! How are you tonight?!?! Man acu m-am trezit, si vad ca sunt si castigator!! Ce mai zici ca faci?? Vrei sa ne tunezi pana la urma??
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Kenvelo pune injectoarele la bursa poate ai mai mult noroc!
          ....Sefule si eu vreau suporti de numere

Comment

• Virago...esti intradevar marele castigator...suportii sunt ai tai...pe bune...
            Kenvelo...sa nu te intrebi de ce ti se vor sterge posturile...
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Si eu n-am castigat???mhhh.....dau cu tirul peste tine sefule

Comment

• YEs!! ce tare-s!!
                Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Buna de dimineata...Ionut,sa nu strici tirul rau de tot daca dai peste mine...

Comment

• Neata' Mariane! Cum merge treaba prin Bucharest??

Comment

• Neata lume!

Comment

• neata baieti

Comment

• Noi 2 suntem mai adormiti kenvelo ... se vad valurile tineretii si noptile nedormite

Comment

• cam asa )))lasa k imbatranim noi si ne trezim la 6

Comment

• Bai, cand inca vi se mai ridica e bine!!! Cand va treziti pe la 6 incep problemele!!

Comment

• Bai voi faceti aluzie la mine?Poate scriti si o carte referitoare la cei ce se trezesc la ora 6...ha..ha...ha...Da voi o stiti pe aia ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacu?...sau ce faceti voi acum ...rade ciob de oala sparta...ha...ha...ha...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google