Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu te supara sefu'...nu ne referim la tine
    Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Noi???Nici vorba de aluzii...dar de ce te simti sáfule?noi vorbeam ca inca suntem mai puturosi....pe viitor nu se stie,asa ca profitam acum cat putem

Comment

• Bai da ce rai suntetiiiii...l-as ca vine si vremeeea meeeeaaa...

[QUOTE=kenvelo;776100]injectoare logan si pompa injectie....vand))......injectoare 150 E bucata pompa 250 E....
        si eu vreau suporti de numere cu logan club...si mai vreau si stikere cu logan club.
        Last edited by marianhorduna; 25 November 2010, 00:21. Reason: Automerged Doublepost
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• neata neata!!!....vaii inca dormiti??))

Comment

• Da, buna asta!! Neata' tuturor!!
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• neatza...sa aveti parte de o zi placuta...

Comment

• Moooama deja cum se trezeste lumea direct calare pe PC la forum

Comment

• pai ce sa fac daca merg la scoala))trebe sa ma trezesc si dau si un salut

Comment

• Ce bine ar fi daca ar fi sa fie in fiecare zi asa...dar nu tine la voi...e...tare as vrea sa ma contraziceti...
                    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• eu dimineata nu am timp nici sa mananc...darmite sa intru pe forum...e cam greu cu trezirea

Comment

• tine sefule..eu asa zic

Comment

• Eu stiu ce sa zic...

Comment

• pff..nu exista vreo smecherie sa dau mai repede examenu asta de soferit? ca eu nu mai suport sa astept...:|:|

Comment

• Invata cartea aia sa nu mai ai iar surprize, in rest?! Mai baga o tura prin parcare!!
                              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• de invat am invatat de numa..ca deja stiu fiecare cuvant...partea cu condusu nici de aia nu ma plang ca merg in fiecare zii cu tata da mno...eu as vrea singur)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google