Voi ieri nu ati consumat careva cumva etnobotanice...
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Care imi poate spune cum sa reusesc sa desfac telescopul de pe stanga....am incercat cu inbusul pana s-a facut varza in cap....am dat cu wd40...am ciocait putin poate poate isi va da drumul....dar tot NU.
Cum sa il pot desface ca sa il inlocuiesc si pe ala?
Comment
-
Ce de lume astazi...frumos rau...o mica observatie,sper sa nu deranjeze pe nimeni...comunitatea noastra de loganisti are trei feluri de membrii...membri activi pe forum si activi la intalniri-super O.K. ; membri inactivi(sau mai putin) pe forum si activi la intalniri-super O.K. ; si alti activi pe forum DOAR CAND AU NEVOIE DE CEVA SAU VREO NELAMURIRE si de intalniri la ei NU POATE FI VORBA ...asta sunt eu,spun pe fata ce gandesc nu-mi place sa musc de cur pe la spate....Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Tu de Service Lascar ai auzit...te duci acolo si te rezolva...a...ca vi cu altceva stricat de acolo e cu totul altceva...glumeam...deschide si tu un thread la Intrebari frecvente,cred ca am zis bine...imposibil sa nu primesti ajutor...bafta...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
Comment