Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Voi ieri nu ati consumat careva cumva etnobotanice...
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Alea sunt mizilic fata de ce planuri avem pe viitor ...Dar toate la timpul lor!
      P.S. Marian suna-l pe vlad si iti va spune el ce inseamna GB !

Comment

• Buna asta Ionut cu etnobotanicele!!

Neata' lume! Tot dormiti?!
        Last edited by virago; 29 November 2010, 09:19. Reason: Automerged Doublepost
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Ziua buna!
          Ce mai faceti ce mai invartiti?

Comment

• Bai ce de lume rea...daca vreti am si eu G.B...lume rea...
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Vreau sa imi dau jos tot autocolantul de pe masina ...puteti sa-mi recomandati pe careva sa mi-l de-a jos?

Comment

• Poi nu tu aveai un prieten care se ocupa de colantari!?!?
                Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• ba da dar a spus ca nu se baga sa mi-l de-a jos fiindca a fost vopsita de 2 ori pe partea dreapta aripa spate si ii frica sa nu pateasca ceva vopseaua

Comment

• ciprian eu zic sa incerci u cu mare grija si o sursa de caldura ceva pistol de caldura sau nu stiu..ceva sa dea caldura bine si cred ca nu se ia vopseaua
                    Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• cred ca o sa ma duc in petrosani la llumar... ma poate ajuta cneva cu vreun nr de telefon?

Comment

• Care imi poate spune cum sa reusesc sa desfac telescopul de pe stanga....am incercat cu inbusul pana s-a facut varza in cap....am dat cu wd40...am ciocait putin poate poate isi va da drumul....dar tot NU.
                        Cum sa il pot desface ca sa il inlocuiesc si pe ala?

Comment

• Ce de lume astazi...frumos rau...o mica observatie,sper sa nu deranjeze pe nimeni...comunitatea noastra de loganisti are trei feluri de membrii...membri activi pe forum si activi la intalniri-super O.K. ; membri inactivi(sau mai putin) pe forum si activi la intalniri-super O.K. ; si alti activi pe forum DOAR CAND AU NEVOIE DE CEVA SAU VREO NELAMURIRE si de intalniri la ei NU POATE FI VORBA ...asta sunt eu,spun pe fata ce gandesc nu-mi place sa musc de cur pe la spate....

Comment

• Deci am nevoie AJUTATATI-MA!!!!
                            Si te rog nu ma musca pe la spate .

P.S.buna observatia!

Comment

• Tu de Service Lascar ai auzit...te duci acolo si te rezolva...a...ca vi cu altceva stricat de acolo e cu totul altceva...glumeam...deschide si tu un thread la Intrebari frecvente,cred ca am zis bine...imposibil sa nu primesti ajutor...bafta...

Comment

• Tu de CRIZA ai auzit Mariane?
                                Am postat si mi s-a dat o idee.Mai voi vedea daca functioneaza!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google