Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bafta Kenvelo!sa vii bucuros de la Deva!
    Neata colegii!
    Ce mai faceti?

Comment

• M-ai bine mergeai la Pitesti....
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Mariane e cam dezastru pe la voi pe la Bucale...asa arata la TV...vezi cum conduci ca nu vreau sa te vad la stirile de la ora 17

Comment

• Acolo mai repede il vedem cu altceva, gen GB!!!!
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Vlad dar vad ca de la intalnire numai GB ai in cap =)

Comment

• Poi sa vedem daca se tine Cristi de cuvant!!
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Vai Virago...de ar vedea nevasta ce scrii tu pe aici cred ca sigur faci sarbatoriile in logan numai bine ai si GPL te poti incalzii

Comment

• Bai ce oameni frate...eu nu as face asa ceva niciodata...sper ca sunt si eu bagat in planurile voastre...
                  Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Niciodata sa nu zici niciodata

Comment

• ma baieti m-am facut pe jumate sofer mai am marti orasu abea astept ;)
                      Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Bravo...deja se simte miros de G.B.... pardon am vrut sa zic J.B....apropo sa stiti ca am garantia si instructiunile de la GB pe bune...cand am sa am putin timp mai mult liber am a fac poze si am sa le sui pe forum...

Comment

• De sambata intr-o saptamana cica ne imbatam da Kenvelo de baut sa ude permisul .

Mariane pana nu vad nu cred

Comment

• Bineeee...are sa te rezove fratilii tau da nu in seara asta...o rugaminte la voi ...cand postati nu folositi LIMBAJ MIRC...hai sa incercam sa nu mai facem tocanita de threduri...dupa cum poate ati observat am inceput curatenia de iarna,si o vom tine in directia asta...multumesc de intelegere.Si inca o chestie,de fapt doua ...cand postati la bursa obligatoriu trebuie sa puneti PRET SI POZA...dati dupa aia dati si voi un semn de viata si are sa ne stradum sa fie aprobat cat mai repede...si haideti sa incercam aceasi chestie cu pret si poza si pe thredul nostru de vanzari pe cat este posibil...

Comment

• Chiar acum iti studiam postul tau din cealalta parte(stii u care) si incercam sa imi dau seama de cine e vorba.In fine.
                              Sunt total de acord cu noile masuri.
                              Imi cer scuze daca scriu mare si rosu dar sa sara in ochii :

--Nu mai folositi limbaj mirc pentru a se intelege mai repede ce vrei sa spui,sa nu trebuiasca sa descifram.

--Avem threaduri diferite,va rog sa nu mai fim off-topic

--Cei care posteaza la Bazar&Donatii si cel mai important la Bursa va rog sa puneti pret si poza produsului scos la vanzare.

Sper sa se respecte cele spuse mai sus si sa fim civilizati in continuare!

Comment

• Am revenit si cu numele nu e secret ...e vorba de Bogdanel 88...poate reusesc ceva...sper...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google