Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Baieti daca gasiti un pret bun la folia de carbon 3M ma bag si eu sa imi fac capota
    HD-87-DLR

Comment

• De vazut lucrari "live" nu .Dar am vazut la my ride la cei de acolo ca iasa bine.
      Apropo sa dai pe youtube sa cauti schimbare leduri logan sa vezi ce modele faine sunt acolo.

Comment

• Eu vreau albastru cu tagare rosii, si la turometru ultimele 2 cifre cu rosu!
        La climatizare tot asa albastru cu rosu.

Apropo cum naiba scriu la avatar (sau cum ii zice) Membru: Logan V Jiului?!
        Ai luat stikerele?
        Last edited by virago; 27 April 2010, 21:09. Reason: Automerged Doublepost
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Eu vreau un albastru gheata daca asa ii zice cu turometre rosii si mici modificari.
          Cu avatarul m-am tot uitat si eu si nu stiu.Numai marian daca stie.

Comment

• salutare colegi am vazut ca vretzi sa facetzi o intalnire mai speciala cu mic cu mare si ionutz a zis sa mergem la mine la Campu Mielului acolo am eu teren intadevar e o zona ff frumoasa cred ca cea mai frumoasa din Judetz sunt 37km din vulcan pana acolo. dar weekendu asta sunt la munca si zic sa urcam cand o fi mai cald macar peste doua saptamani. am fost acuma duminica cu prietenii pe acolo si nu le`a venit sa creada cat e de frumos...

am gasit pe you tube o filmare cu campu mielului .. in filmare era zapada acum nu mai este .. datzi clic aici http://www.youtube.com/watch?v=9xHnM...rom=PL&index=1
            http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Cum dracu albastru gheata? Sunt curios...
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• @mat scuza-ma daca am zis-o ca o auto invitatie.E superba zona pe acolo si ne-am putea oprii si la cariera.
                @virago e acel alb frumos si placut la ochii si cu acele rosii e superb

Comment

• ionutz la cat de suparat am fost azi u ai reusit sa ma faci sa zambesc de ce sa te scuz chear ma bucur sa facem intalnire acolo si eu nu sunt suparacios ...

Comment

• Pai dc fusasi suparat mat?Te putem ajuta cu ceva?O tanti acolo?

Comment

• salutare...nu am mai intrat de ceva vreme pe aici...am vazut mai sus ca discutati despre schimbarea ledurilor in bord...si la un pret foarte bun(80ron)
                      daca cumva va hotarati sa va faceti aceste modificari ma anuntati si pe mine....va rog
                      respect;)

Comment

• Eu vreau dar daca imi schimb la pretul asta trebuie sa merg pana in Tg Jiu.

Comment

• vad ca ni s`au sters posturile si la majoritatea scrie din nou incepator ... stie careva care e explicatzia ???

Comment

• Ce s-a intamplat cu posturile mele?sau mai bine zis ale noastre???

Comment

• poi si io ma bag doar daca se face la pretul acela de 80 ron....

apropo sambata duminica vreo intalnire ceva...sunt dispus si io sa vin de data asta pentru ca sunt liber...
                              Last edited by mar1u5; 28 April 2010, 12:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Hei uni se chinuie sa posteze cit mai mult pe forum si altii le iau posturile ce inseamna asta.
                                Eu zic ca nu se poate asa ceva.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google