Baieti daca gasiti un pret bun la folia de carbon 3M ma bag si eu sa imi fac capota
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu vreau albastru cu tagare rosii, si la turometru ultimele 2 cifre cu rosu!
La climatizare tot asa albastru cu rosu.
Apropo cum naiba scriu la avatar (sau cum ii zice) Membru: Logan V Jiului?!
Ai luat stikerele?Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
salutare colegi am vazut ca vretzi sa facetzi o intalnire mai speciala cu mic cu mare si ionutz a zis sa mergem la mine la Campu Mielului acolo am eu teren intadevar e o zona ff frumoasa cred ca cea mai frumoasa din Judetz sunt 37km din vulcan pana acolo. dar weekendu asta sunt la munca si zic sa urcam cand o fi mai cald macar peste doua saptamani. am fost acuma duminica cu prietenii pe acolo si nu le`a venit sa creada cat e de frumos...
am gasit pe you tube o filmare cu campu mielului .. in filmare era zapada acum nu mai este .. datzi clic aici http://www.youtube.com/watch?v=9xHnM...rom=PL&index=1
Comment
-
ionutz la cat de suparat am fost azi u ai reusit sa ma faci sa zambesc de ce sa te scuz chear ma bucur sa facem intalnire acolo si eu nu sunt suparacios ...
Comment
-
salutare...nu am mai intrat de ceva vreme pe aici...am vazut mai sus ca discutati despre schimbarea ledurilor in bord...si la un pret foarte bun(80ron)
daca cumva va hotarati sa va faceti aceste modificari ma anuntati si pe mine....va rog
respect;)
Comment
-
vad ca ni s`au sters posturile si la majoritatea scrie din nou incepator ... stie careva care e explicatzia ???
Comment
-
Comment