Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poi singur nu ma duc...mai bine tin banii pt mosu'
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Banii, bata-i vina....numai banii ?.....
      P.S. Nimeni nu este obligat, cine vrea, vine din placere....la Deva, Hunedoara...
      cu respect Ovidiu
      sigpic
      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Originally posted by marianhorduna View Post
        Pi daca vrei sa mergi te trecem in cpul unei lise si asteptam...

Ce analfabet am scris...tastatura bat-o vina...
        ai un buton in dreapta jos Edit, apasa pe el, corecteaza si salveaza

Comment

• Marton sa fiu sincer am mai invatat ceva...mersi...Kenijiro tata sa sti ca intradevar in Vale se rezuma la bani...baietii sunt extraordinari,pe bune...oricum la anul am sa revin in vale de tot si sincer are sa ne vedem si sa ne cunoastem mai bine...bafta...
          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Mariane, daca apari la intalniri
            scapi de burta de la atata ras, pe bune!
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Asta asa e.Daca nu era situatia financiara asa precara pe la noi cred ca veneam toti.Dar pe 23 cred ca trebuie sa vin la examen pt C la deva si daca aveti timp liber pentru o cafea si o discutie mi-ar face mare placere.

Comment

• Te doare la ....Ionut, te faci profesionist si o sa-mi razi in fata ce salar o sa ai!!

Comment

• Dar pana atunci o sa tot ma plang...dar cine stie poate vom fii colegi.Daca faci si u profesionistii si intre timp prind eu bine te bag si pe tine dupa mine daca se poate.Dar pana atunci mai e ceva timp.

Apropo virago te-ai vazut pe lista dependentiilor de forum ???

Comment

• salutare , IonutUSJ vii la regionala la Deva ?
                    sigpic #

Comment

• As vrea eu Adi dar nu pot ajunge.M-am bagat la scoala de soferi C si E si vreau sa imi pun GPL .Asa erau planurile initial.Dar s-au dus bani tot aiurea

Comment

• Poi ce pot face la ora asta? Mai citim, mai scriem aici pe forum!

Comment

• Sau mai putem dormi la ora asta ca s-a terminat si weekendul asta .
                          Eu va spun noapte buna!

Comment

• Ma duc la somn si eu, noapte buna!

Comment

• Buna de dimineata...cat drac mai dormiti...
                              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• neata neata!!!!..pfff deja este luni..sa aveti o zii faina
                                Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google