Eu am fugit de la munca...
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dupa cum discutaram mai dedemult azi am rezolvat-o...e vorba de stikarul cu logan club de pe parbriz si sigla de pe luneta ,am facut-o putin mai mare sa dea mai bine...are mi se pare 16x12...am sa urc si niste poze facute in casa scuze claritatea da nu am scula lui Vlad...
Ca pret e 7 ron ambele daca luam 10 seturi...e folie cu autotransfer sau cum drac se spune...sa ne hotaram cate bucati sa comandam...
Daca va hotarati repede pana maine la pranz le puteti avea saptamana asta fara cheltuieli suplimentare...Last edited by marianhorduna; 7 December 2010, 20:56.Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Kenvelo esti asteptat cu drag...felicitari pentru reusita si sa curga ,,vin,,...
Hai sa facem si lista pentru stikare si sigla...7ron ambele...la condanda de minim 10 seturi...
1.marianhorduna-1set
2.kenvelo -1set
3.mat -2set
4.olos35 -1setLast edited by marianhorduna; 7 December 2010, 23:24.Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
yo vreau 2 stikere logan club cu vj pentru parbriz si doua sigle
Comment
-
Stati asa! Eu acu m-am trezit...defapt "scula" m-a trezit...ce facem cu cea care e lipita pe masina!? LE lipim pe astea?? Cu cealalta cum ramane??Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment