If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cel mai naspa e ca scrie iarasi incepator .. am fost incepatori da acum cand vad iar ca scrie asa imi sta in gat .... cum ai umbla iarasi cu bulina galbena in geam
Last edited by mat; 28 April 2010, 17:45.
Reason: Automerged Doublepost
Deja sunt unii pe forum cam enervanti, mi se pare aberant ca de la 210 posturi sa ajung la 34! Fara niciun motiv, cred ca din astea 200 peste 150 sunt pe thead-uri active! Nu inteleg sensul...
Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Salutare L.C.V.J. sa stiti ca de azi in colo nu o sa mai postez nu mai daca chiar daca sunt nevoit , decit sa postez si altii sa-ti ia posturile cind vor ei si sa o iei irasi de la capat mai bine fac altceva .
Iar cind se organizeaza intilniri ma anutati telefonic daca vreti , si am sa vin .
Lasa domnu Marius nu fii suparat.Pana la urma ce conteaza nr de posturi,eu zic ca pentru noi conteaza sa fim cat mai activi pe forum la lcvj.Si eu sunt suparat dar asta e deja am inceput sa devin dependent de forum.
Uitati-va la orele nocturne de postare .
Stikere cine vrea dati-mi un telefon sau postati pe forum.
Da domnu marius chear are dreptate ionutz ce conteaza nr de posturi ... acum hai sa fim seriosi ca nu mai suntem copii sa plangem dupa niste cacaturi .. si nu suntem singurii am vazut ca si altzii care aveau 5 mii de posturi mai au 2 sute ....
Salutare L.C.V.J. sa stiti ca de azi in colo nu o sa mai postez nu mai daca chiar daca sunt nevoit , decit sa postez si altii sa-ti ia posturile cind vor ei si sa o iei irasi de la capat mai bine fac altceva .
Iar cind se organizeaza intilniri ma anutati telefonic daca vreti , si am sa vin .
Iti dau dreptate, chiar daca unii sunt administratori, nua au dreptul sa faca ce vor cand vor fara niciun motiv!!
Mie nici stikere nu-mi vine sa mai pun...
Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
postez de pe id. de imprumut...marianhorduna...am calculatorul varza...pana reusesc sa-l rezolv am imprumuta un laptop...dar problema...nu ma lasa sa intu de pe id meu...asa ca am imprumutat acest id...vad ca sunt probleme cu postarile...cum se vede la toata lumea s-au sters posturi...fara motiv...oare de ce????????acum e tarziu dar maine va pomit ca rezolvam aceasta problema...sa primim si noi o explicatie...
marianhorduna sunt...se pare ca am lamurit treaba cu stersul posturilor...mai repede decat ma asteptam...sa facut curatenie de sus...sau sters postarile mai de demult...de pe thread-uri inchise de exemlu,sau nefolosite ...gen thread-ul nostru de pe sub-forumul celor de la Deva...asta nu se mai poate face nimic asta e sigur va rog sa nu ne mai cramponam de aceste posturi sterse...sa-i dam batai inaite...sau sters posturi la toti useriii...nu dor la noi....si mie mi s-au sters posturi...ce drac as putea sa fac ...fereasca dumnezeu de altceva...cum am patit eu ...sa ti se duca drac calculatorul...sa nu mai ai acces la net...astea problema ....nu ca sau sters niste posturi....hai spor la treaba si nua mai plingeti atat....va stiti voi care sunteti...ha ha ha....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment