Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai dinamo...

Buna de dimineata...
    Last edited by marianhorduna; 16 December 2010, 07:23. Reason: Automerged Doublepost
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• neata buna lume azi e o zi tare friguroasa....cu multe grade cu -....urata vreme...o zi faina sa aveti
      Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Neata colegi!
        Sa stii ca e frig afara nu gluma cam vro -19 ziceau ca a fost azinoapte

Comment

• DA oribila vreme azi!!
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Nu stiu care a-ti uitat deschisa usa la frigider dar faceti bine si inchideti-o sa se mai gate cu frigul asta

Comment

• Bai da plangaciosi mai sunteti...si e doar inceputul...
              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Ba sper sa nu fie asa....cu toate ca au anuntat cea mai geroasa iarna.

Comment

• Frig ca dracu', acu am venit de la Petrosani, am fost la patinoar cu copilul, dupa 2 ore m-am incalzit si eu!! Oricum frumos patinoarul!!! Voi ce ati mai invartit!?
                  Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Eu unul m-am ferit de frig cat am putut de mult....si acum ies la un ceai fierbinte
                    Vlad cum a fost la patinoar?
                    Last edited by IonutUSJ; 16 December 2010, 22:05.

Comment

• Ionut se merita, eu am iesti cu sotia si fetita si a fost super ok!! Sincer merita, chiar daca e frig, oricum transpiri in draci pe patine!!

Comment

• Trebuie sa facem o intanire la patinoar sa vedem cum ne descurcam cu patinatul

Comment

• N-ar fi rau!! Mai facem o miscare...

Comment

• Ce misto...ai primiti la intalnire si pe cei care are sa-si rupa maini...picioare...etc...baieti daca il vedeti pe bogdanel transmitetii multumiri din partea mea pentru tot ce mi-a facut ...si sa ma evite...pe bune vorbind...

Comment

• Toti sunt bineveniti.
                              Dar in legatura cu bogdan ce s-a intamplat?

Comment

• DA chiar asa ce D-zeu a facut?? Eu nu am numai cuvinte de lauda pt el!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google