Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca nu ma insala privirea am vazut un logan visiniu cu sigla de LC Valea Jiului pe parbriz si pe luneta. avea nr "CYP ". stie cineva ceva?? sau m-a inselat privirea???/
    http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Mat ce mai invartzi ca nu te mai vede lumea
      HD-87-DLR

Comment

• tot cu alergatura .. cand la munka .. cand la camp la ai mei si "altelle" ... am sunat aseara sa iesi afara dar nu am mai avut chef dupaia sa stau ca ma luase somnu......
        http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Eram pe la Lupeni aseara Mat dar am telu stricat, pot sa trimit numai sms de sunat nu merge
          Gata cu restantele?
          HD-87-DLR

Comment

• Numai te plimbi Raul,ce iti pasa ai trecut weekendul acesta pe langa mine cu masina(Eu eram la o bere rece ca mai trebuie si din astea la sfarsit de saptamana )

Comment

• Pe unde Ionut? ca am avut ceva de dus in lupeni si dupa aia o ardeam aiurea
              HD-87-DLR

Comment

• Am si eu doua probleme pentru saptamana de rezolvat...imi cer scuze...avem de rezolvat...cat de impertinent pot sa fiu...ne lipsesc si noua(clubului)doua chestii...un coorganizator ca bulangiul ala de organizator nu poate sa se ocupe tot timpul de intalniri si de celelalte...si un fotograf original...pardon... oficial vroiam sa zic...Eu am in cap doua nume dar propuneti si voi...nu spune nimeni nimic pana maine propun eu...maine...
                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Coorganizator Ionut si fotograf Manu
                  HD-87-DLR

Comment

• Si eu zic la fel, Mariane sper ca esti suparat!!
                    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Rau de tot sunt suparat...rau de tot...pe prietenul meu ca are gagica mai buna ca a mea...lasand gluma la o parte se pare ca la sfarsitul de saptamana cei doi vor fi bun de cinste...ura...
                      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Ok, boss ma bucur ca sti la gluma. Apropo ai vazut poza cu elicopterul?!
                        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Da...smecher rau...

Virago sa fi suparat si alta nu...ionut e ok ca propunere pentru coorganizator,dar pentru fotograf ganditiva la alt cineva...Manu e plecat cu jobul la Craiova...va veni la fel de des ca mine in Vale...asa ca...poate te bagi tu VIRAGO...
                          Last edited by marianhorduna; 15 September 2010, 13:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Mariane iara nu ai somn? 6:40???
                            Vad ca discutati 2 probleme la cea cu cu "baiatul care ne trage in poza" sa fie cineva care participa la intalniri si sa aiba aparat foto(pozat descarcat,upload pe forum).Ma voi gandi si eu.

Comment

• Eu il propun pe MARIU5...cel cu sandero parca...poate asa vine la intalniri...glumeam...sincer cred ca Virago ar putea sa faca treaba asta...

Comment

• Daca trebuie ma bag, dar nu tin neaparat...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google