daca nu ma insala privirea am vazut un logan visiniu cu sigla de LC Valea Jiului pe parbriz si pe luneta. avea nr "CYP ". stie cineva ceva?? sau m-a inselat privirea???/
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
tot cu alergatura .. cand la munka .. cand la camp la ai mei si "altelle" ... am sunat aseara sa iesi afara dar nu am mai avut chef dupaia sa stau ca ma luase somnu......
Comment
-
Am si eu doua probleme pentru saptamana de rezolvat...imi cer scuze...avem de rezolvat...cat de impertinent pot sa fiu...ne lipsesc si noua(clubului)doua chestii...un coorganizator ca bulangiul ala de organizator nu poate sa se ocupe tot timpul de intalniri si de celelalte...si un fotograf original...pardon... oficial vroiam sa zic...Eu am in cap doua nume dar propuneti si voi...nu spune nimeni nimic pana maine propun eu...maine...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Rau de tot sunt suparat...rau de tot...pe prietenul meu ca are gagica mai buna ca a mea...lasand gluma la o parte se pare ca la sfarsitul de saptamana cei doi vor fi bun de cinste...ura...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Da...smecher rau...
Virago sa fi suparat si alta nu...ionut e ok ca propunere pentru coorganizator,dar pentru fotograf ganditiva la alt cineva...Manu e plecat cu jobul la Craiova...va veni la fel de des ca mine in Vale...asa ca...poate te bagi tu VIRAGO...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
Comment