Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am emigrat, in schimb nu m-am ales cu nimic, defapt doar cu experienta ;)

Comment

• Manup conteaza si experienta...

Comment

• Pe unde ai umblat Manu?
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Prin tara si m-am ales doar cu experienta, vb la intalnire ;) Apropo, Marian, ce se mai aude de postul de fotograf oficial VJ ?

Comment

• Sunt pus intro situatie naspa...fara sa supar pe nimeni...gen piata...schimbariile la avatarul celor 2 persoanne,respectiv coorganizator si fotograf sunt pe drum...e chestie de procedura doar...e hotararerea tuturor care au participat la sondaj...Manup ...initial tu ai fost alesul....dar in urma discutiilor avute de noi doi...momentan nu se mai poate face nimic,vedem pe drum ce va fi...fara suparare...
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Stai linistit, nu ma supar deloc ;)

Comment

• Pai ce sa facem?! Ramane Manup in continuare!! Nu se mai poate??
                Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Nu...imi pare rau votul e vot...zilele astea au sa apara modificarile....
                  Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• ok, boss, mi-ai inchis gura...

Comment

• Aici e ovrema belea acum ...pe bune....

Comment

• Suparata e lumea frate...sau e ocupata sa faca bani...

Comment

• Cred ca si una si alta Mariane.E din ce in ce mai greu prin vale.Dar asta este.
                          Tu ce mai zici?

Comment

• ionut nu ai mai pus folie de carbon pe capota ? ai gasit pe undeva folie mai ieftina ??
                            http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Daca gasiti ceva mai ieftin ziceti-mi si mie ca-s interesat!

Comment

• as vrea sa ma apuc eu cu inca doi baieti de pus folie de carbon, polisat si de pus folii pe geamuri cu acte... dar inca mai studiez daca e rentabila afacerea
                                http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google