Ionut eram pe la bunicamea atunci si era telu in casa si credit teapaam ajuns in petrosani sambata pe la ora 18 si ceva ,da sambata asta daca se face ceva sunt primu pe lista
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ieri dimineata erau -8 grade in uricani
stie careva distanta exacta pana in franta (paris) ??? si ce taxe se platesc pana acolo ??? taxe de drum si autostrazi
Comment
-
salut , am discutat azi la intalnirea Logan club Tg-jiu ca ar fi bine daca am face o intalnire intre cluburi , daca a-ti vrea si voi am putea sa ne intalnim undeva pe la jumatatea distantei dintre Tg jiu si Petrosani poate la Lainici sa facem o intalnire frumoasa . Astept pareri despre loc ( daca nu va convine ) despre o data cat de cat exacta si o ora daca doriti si voi bineinteles .Attached FilessigpicTransport marfa !
Comment
-
Ce parere aveti...INTALNIRE REGIONALA LA DEVA 18-19 DECEMBRIE CARE ARE LOC LA CINCIS...e ce ziceti de asta?...as vrea sa vin si eu,dar din pacate nu pot veni si atunci si in ianuarie...vorba aia...facem si noi un anisor...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
Comment