Cine drac vine la ora aia ''1''...glumeam binesinteles....
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
[QUOTE=marianhorduna;745758]Ce parere aveti...INTALNIRE REGIONALA LA DEVA 18-19 DECEMBRIE CARE ARE LOC LA CINCIS...e ce ziceti de asta?...as vrea sa vin si eu,dar din pacate nu pot veni si atunci si in ianuarie...vorba aia...facem si noi un anisor...[/QUOTE
Se face asa ceva?!?! Dar ce naiba-i cu locatia aia in mijlocul iernii?? Macar de era pe la Geogiu...Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
In ciuda estimarilor mele...da si in ciuda voastra...se pare ca ne vom vedea si luna viitoare...poate o ardem cu cei de la Tg.Jiu atunci undeva in jur de 20 decembrie...nu promit dar cred ca e sigur...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Bineeee...fie ca tine Virago...iar tu ai sa faci poze pana ma satur eu...de ciorba... de tine vedem noi de ce...Si colegul cu Aveo care vreasa vina la intalniri,hai bossule esti bine venit...presimt ca dupa doua trei intaliri vinzi aveo si iti ei logan...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Mersi asemeni si tie...Vlad...vad ca tu esti singurul dintre ai nostrii care are semnal la net..Cand va mai intalniti sfatuiestei pe baieti sa-si plateasca la timp netu sa nu mai vina aia sa-l taie...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
Comment