Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• neata buna|
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• N"aseara!
      Ce faceti baieti?

Comment

• Originally posted by IonutUSJ View Post
        Asta asa e.Daca nu era situatia financiara asa precara pe la noi cred ca veneam toti.Dar pe 23 cred ca trebuie sa vin la examen pt C la deva si daca aveti timp liber pentru o cafea si o discutie mi-ar face mare placere.
        Pai nu prea incearca nimeni sa ia legatura cu noi...mai iesiti si voi din Valea aia...
        P.S. La LCDeva, poate posta oricine, normal, numai incercati sa vedeti ca sunteti bine primiti....ok
        cu stima Ovidiu
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Multumim stim ca ne bazam pe voi...
          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Ba Marian, tu stii cam multe!! Eu numa acum imi dau seama...
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• neata virago )

Comment

• Ai fost la condus azi Ionut?! Cum mai merge treaba??

Comment

• Nup azi nu am fost,merg maine la sala la legislatie si o sa vorbesc eu el.Daca e vino maine pe la 12-13 la petrosani sa vb cu el.

Comment

• neata lume!!..am plecat la deva sa imi dau orasu'..numa bine!
                    Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Buna de dimineata...bafta Kenvelo...
                      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Neata baieti!
                        Bafta kenvelo astazi!

Comment

• Ce devreme te-ai trezit astazi....oau...

Comment

• Deja eram la cafea si prinsesem un wifi pe tel

Comment

• Unde ati fugit toti?!

Originally posted by kenvelo View Post
                              neata lume!!..am plecat la deva sa imi dau orasu'..numa bine!
                              Sa nu uiti sa dai de baut!! Am vazut ca ai fost norocos azi!
                              Last edited by virago; 7 December 2010, 18:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• DA..da...da de sambata ne inmultim ca si membri(sa nu se integeala altceva )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google