Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by IonutUSJ View Post
    Am plecat la tm la controlul dentar si e o iarna in TM ceva de groaza...sper sa nu intarzie mult autocarul sa ajung si eu la intalnire diseara!
    pai se poate , ai fost la noi si nu ai dat un telefon ..
    sigpic #

Comment

• Si culmea Adi te-am mai si vazut in trafic.Eram in normandia de 14 am cautat prin agenda si am numarul tau doar in agenda de pe vodafone ce ciuda imi era.
      Oricum timpul nu mi-a permis sa stau prea mult prin TM eram doar in trecere.

Colegii dar poze nu a-ti facut?
      Last edited by IonutUSJ; 14 December 2010, 23:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pai trebuia sa-mi dai apel , te sunam eu inapoi :wave;
        sigpic #

Comment

• Problema e ca nu aveam vodafonul la mine

Comment

• Bogdanele ai inebunit?Tocmai cand incercam sa fi ok si fara banuri?

Comment

• Chiar, ce te apuca man?!
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Din cate am inteles isi va shimba masina masina din primavara

Comment

• In sfarsit am ajuns la Bucale ...mama cat s-a scris in astea 2 zile cat nu am avut acces la net...bravo Bogdanel...te felicit...in primul rand pentru ca esti parolist si ,,totul s-a intamplat cum am vorbit la telefon,,...restul e hotararea ta...
                  Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Ai ajuns cu bine marian?Cum a fost drumul?

Comment

• Belea...neasteptat de bun...
                      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Cu toata iarna asta e belea de bun..mhh?daca u zici.
                        Nu mi-ai spus cum sta treaba cu termostatul?

Comment

• Naspa...tre schimbat...o data sau de doua ori pentru timp scurt mia crescut la 4 linii ...in rest 2 liniii...

Comment

• Pfff pai e grav.Daca mai ramaneai in vale il schimbam azi.Dar daca e iti spun cum sa il schimbi ca nu e greu.

Comment

• Vorbim......Oficial Manup este FOTOGRAF l.c.v.j. sau facut modificarile la avatar...daca ma uit bine avem chiar 2 fotografi...sa vezi ce de poze cde acum inainte...da Virago sa sti ca la mine promisiunea e promisiune...AM SA TE REZOLV...glumesc ...ba nu glumesc...
                              Last edited by marianhorduna; 15 December 2010, 20:57.

Comment

• Ok
                                Apropo se vede ca a venit iarna...vlad sta numai sub plapuma sa se "incalzeasca" sau poate schimba antigelul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google