Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• chiar nu intuiesc

Comment

• Nici eu, vad ca Marian tine pt el!!
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Eh in fine stie el ce stie...Vlad si atunci daca e duminica vrei sa mergem la TG jiu?
        Ca mi-as lua si eu 2 cauciuce de iarna daca fac rost de bani

Comment

• Daca sunt liber de ce nu?! Eu nu mai am sa cumpar nimic pana dupa sarbatori...si cine stie ce ne mai taie astia la salar!!
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Acum sa vad ca merge un prieten la Balcesti si a zis ca poate gaseste pe acolo ceva mai ieftin.Sambata a zis ca ma suna.Astea din petrosani cer 70 lei si nu aveau decat 175/65/15 oricum aratau bine dar 150 cu montat

Comment

• iarna sunt mai bune cauciucele inguste decat cele late.... mult mai bune....
              http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Stiu Mat dar nu stiu daca le avem trecute in talon pe 15 doar pe 14

Comment

• Mat s-a rezolvat cazul...?
                  Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Acum tu sti Ionut!

Comment

• Ramane de vazut poate imqi gaseste el mai ieftine si atunci e bine.Oricum vorbim sambata.

Comment

• Neata...ce vreme misto...s-a pus o zapada nene...super,nici nu putea sa fie mai frumos...
                        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• buna dimineata sa aveti un week fain eu am zburat la munte) ne auzim duminica numai bine!!
                          Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Originally posted by marianhorduna View Post
                            Neata...ce vreme misto...s-a pus o zapada nene...super,nici nu putea sa fie mai frumos...
                            Mariane, tu nu esti normal cu zapada ta !!! Ce va place la frigu asta?? Chiar nu va inteleg!!!

Comment

• da sefu multam fain raman dator daca nu ai vrut sa mai faci doi km in plus.
                              duminica urc in parang sa beau un vin fiert in scop de servici

nu e buna iarna .. am centrala si mi-ainghetat apa in tevile care trec prin terasa si nu mai pot incalzi apartamentu frigu asta ma saboteaza ca aveam si eu putina treaba deseara :P
                              Last edited by mat; 17 December 2010, 12:19. Reason: Automerged Doublepost
                              http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• O vreme superba...azi toata ziua am dat si am sa dau la zapada...super, super...ce placere am simtit dimineata cand sa ple cu masina si am patinat...belea...pe bune...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google