Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neata colegi!
    Ce frig e astazi brrrr si ce frumos ninge la noi

Comment

• Mie ciuda pe voi...aici nu mai ninge...
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Uite-te la poze si ai sa vezi ce vreme frumoasa e la noi .Adevarata iarna.Nu ai auzit la stiti ca la Petrosani si prin moldova pe undeva a fost cel mai frig

P.S. Si cu postul asta fac 1000

Comment

• Super vreme...mie si lu Virago ce ne place mai mult...si ce sa inteleg Ionut ca iti anunti retragerea din club cu postul 1000...multe inainte...
          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Aici ai dreptate Mariane, bucura-te ca esti in Bucuresti!! Nu stiu daca erai in stare sa vi la intalnire azi la ce vreme e aici!!Numai noi temerarii am razbit prin nameti, oricum asti-a trei ne sacrificam pt club!!Ce va pasa voua, stai la tricou in capitala si numa dati ordine, ia mai lasativa voi astia "sefi". Veniti aici ca va laudati ca va place zapada, sa vezi aici cat muncesti sa ajungi la intalnire, mai mergi 1 km mai arunci 2 lopeti de nisip, mai pui mana pe un bulan, sa nu degeri, iar mai arunci 2 lopeti mai mergi 1 km si tot asa!! Ce tot va laudati acolo??

PS: Ionut felicitari pt cele 1000 de mesaje, sa dai numarul real de telefon ca incarca moderatorii cartela telefonica cu 10 euro!! Cel putin eu asa am patit!!

PSS: gluma-i gluma!! Sper ca nu se simte careva frustat sa zica ca noi ne certam aici!! Mariane toate cele bune, eu stiu ca tu esti de comitet si nu te superi repede!
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Mi-au aparut lacrimi in coltul gurii...astazi am reusit si eu sa ajung la intanire...dar la Bucuresti...am tras si eu un frig...

Comment

• Apropo cati membrii au participat?
                Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Vlad scuze ca nu te-am mai sunat.Am dormit pana acum.Nu mai mergem maine la cauciuce poate imi gasescc pe aici...asta este daca m-am trezit tocmai acum cand e iarna mai mare

Comment

• Ok Ionut, poate mergem dupa Sarbatori, si poate sunt si alte preturi atunci...

Comment

• Eu o sa ma interesez saptamana viitoare si pe la noi poate am vreo sansa.

Comment

• Neata lume...Vlad cred ca am fost 7-8 masini...poti sa te uiti la poze, sunt puse pe thredul de intalniri l.c.b. ...asa ca nu fi suparat ca ati fost ,,doar,, 3 masini...

Comment

• Nu-s suparat deloc, am iesit cu prietenii la un ceai ieri, asta e...

Comment

• ce mai faci domle?

Comment

• Stau in casa ca e frig, tu?

Comment

• Neata!
                                Ce invartiti?La caldurica in casa?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google