Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am iesit cu fata putin prin parc...batea vantul prea frumos ca sa stau in casa...Ionut...la ora asta unii se duc sa-si faca somnul de frumusete...
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Eh acum asta este.La ora la care se trezesc unii altii se pun la somn :d
      Si la noi asa de frumos a fost afara soare...nu batea vantul chiar frumos.

Comment

• Misto rau de tot...mi.am schimbat si eu ieri nenorocirea aia de termostat...
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Stiu
          Si cum e acum?Mult mai bine,ah?

Comment

• baga mai bine...si mi-a disparut si mie stresu...cand vedem linii zici ca vedeam pe dracu...tu ai mai aerisit cand ai complectat cu antigel?

Comment

• Ce drac sa aerisesti Mariane?!Ma baga-i si eu in seama...
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• neata neata am ajuns si eu acasa ce se mai intampla pe aici??
                Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• nu cred ca ai ce sa aerisesti la masinile "moderne" isi fac singure aerisirea pe circuitul de la antigel ca deaia au furtunul ala in plus deasupa de nivelul de lichid din borcan ca sa scoata aerul....
                  http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Neata...intrebai si eu...mersi Vlad si Mat de ajutor...

Frate...nu se mai fac angajari unde lucrati voi?...dormiti si la ora asta....
                    Last edited by marianhorduna; 20 December 2010, 14:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• neata lume!! ce bine e in vacanta
                      Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Neata lume!! Mariane la Bucuresti incepeti muna de la 6-7?!?! Ce oameni....
                        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Matinali bucuresteni astea :P

Comment

• Bai la cat se incepe o zi de munca pe la voi?Ce serviciuri aveti frate...ferice de voi...

Comment

• Eu momentan nu lucru in zilele ce se termina cu "ii" si nici in weekend

Comment

• Hmmm...daca vin certificatul de nastere nu ma infiaza ai tai si pe mine....
                                Last edited by marianhorduna; 20 December 2010, 19:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google