Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neata...jos guvernul...jos guvernul....
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Aici iti dau dreptate 100% Mariane!
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Neata colegii!
        Si voi o dati in politica?peste tot la tv numai taieri de salarii si lume necajita .
        Ce mai ziceti in rest?

Comment

• In sfartit virago...suntem de acord cu ceva...ionut nu stiu ce televizor ai tu da la al meu numa de gagici si forum logan se vorbeste...
          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Eu nu mai uit la tv deloc!! Cateodata la cate un meci..
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Mai bine sa nu te uiti.Cel mai bine!

Comment

• Ionut, my brother, mai vezi bine man?! Nu lacrimezi?!?Nu de alta da de la atata invatat, poate faci ceva ...
                Apropo maine plec si eu spre Deva, da nu stiu la ce ora, daca vine si nevasta...

Comment

• Mai pot fratioare Vlad trebuie!
                  EU plec in jur de ora 7:30 8 cel tarziu din petrosani.Daca e eu vreau sa ma intalnesc si cu cei din Deva.Poate putem sa ne intalnim amandoi cu ei in acelas timp.

Comment

• Nu man, eu ma duc la intalnirea lor, am vazut ca mai fac o intalnire anu asta, si cum sunt prin zona...

Comment

• M-am prins dinainte dar ma gandeam ca poate ajungi si maine.

Comment

• ce mai faceti baieti?? sa ma laud si eu azi am facut vo 300 si ceva de km si as mai fi facut creca inca atat
                        Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Felicitari kenvelo, Ionut nu cred ca ajung maine, tre sa merg si pana la munca. Poate in jur de 14 sunt in Deva numai...

Comment

• oare daca ajung la 100 de posturi imi apare si un ''G'' lanca ''L'' ''O'' ?
                            Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Nu mai stiu da parca asa-i, oricum stai linistit ca nu se schimba nimic si daca ai 10000 posturi...nu are importanta asta!

Comment

• Neata....bafta Ionut...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google