Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• buna dimmineata.. pe la petrila e soare pe la voi??? nu se arata?
    Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• multumesc pentru sprijin si pentru pumni tinuti!
      DA l-am luat si C-ul ) si acum in ianuarie pe 31 urmeaza si orasul...dar mai e mult pana atunci!

Comment

• Felicitari Ionut, oricum tre sa dai de baut, un ceai la Nick!!!
        Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Dap cum sa nu...dar tinand cont ca esti plecat la Brad stii cum se zice "La anu si la multi ani!!!" )

Comment

• Da Ionut, foarte buna asta!! Auzi esti bucuros ca nu mai ai adversari la Nick cu tanti???
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Felicitari Ionut...bafta in continuare...esti bun de cinste...
              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• felicitari ionut si astept sa ma dai o tura cu camionu)
                Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Da da stiu emisiunea aia Bun de cinste iar cu ospatara il mai am pe Matei adversar

Comment

• Bai faceti ce faceti si tot la ospatarita ajungeti...
                    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• felicitari Ionut .... si la tanti nu ma bag poate putin la sani in rest nu ,,,
                      tre sa dai de bafta la oras
                      http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Multumesc!
                        Eh tanti aia putin mai neagra...ca cealalta o lasam la sexsimbolul nostu .
                        Trebe trebe sa dau ca tot evit dar nu am cu cine acum urmeaza sa astept pana in 31 ianuarie

Comment

• pai bem si acum si pe 31 ianuarie ... nu te lasam noi la greu nu trebe sa iti faci probleme
                          http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Bai no mai coti atat...deschide contul ala odata...mie seteeeeee...

Comment

• Prieteni la nevoie se cunosc

Comment

• Mai e si aia...prietenii la nevoi TE cunosc...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google