Virago ai sa vi cu consum dublu la masina.......vezi....cele mai bune gratare se fac iarna....
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Da,da sapati-l pe saracu MAt!! Ce sa mai spui? Prieteni adevarati!!
Mariane pe bune ca ai dreptate (din nou), am facut gratar aseara si au fost mai bune decat cele facute vara!! Sau poate sa fie de la vin?!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Originally posted by IonutUSJ View PostApropo cand facem si noi un boicot la benzinariile din vale?
acei oameni au minim salariul de 700 d euro si cu 50 de euro isi fac plinul, pe cand noi pentru un plin la un salariu minim de 600 d lei ne trebuie 240 d lei sa il efectuam... e bataie de joc
Comment
-
Ai dreptate Ciprian....hai sa ne strangem multi ca la intalniri...
Ti-am spus eu Virago...apropo sper sa participi la intalnirea de un anisor....vin eu din bucuresti si nu vi tu de la hateg....Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Originally posted by marianhorduna View PostAi dreptate Ciprian....hai sa ne strangem multi ca la intalniri...
Ti-am spus eu Virago...apropo sper sa participi la intalnirea de un anisor....vin eu din bucuresti si nu vi tu de la hateg....Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
8.01.11...intalnire aniversara L.c.v.j. ce ziceti de asta....sau cand spuneti voi...ma bazez pe voi ...cu propuneri...cat mai repede,sa avem timp de toate elea...Last edited by marianhorduna; 29 December 2010, 20:30.Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Unde-i mancare si bautura de la sefu'(mai ales pe gratis) ma bag clar!!
Glumeam Mariane, pt mine e perfect pe 8.01.11! Apoi ora sa fie mai pe ziua si e super!!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
Comment