Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La multi ani tuturor! Sanatate si bani!! Si sa nu mai aveti parte de alt an ca 2010!!
    MAriane tu nici de Revel nu dormi dimineata?!!?
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• neata)si la multi ani!!! unii dorm mai mult altii mai putin) sa sa avem un an sper eu mai bun ca 2010
      Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Neata la toata lumea...eeee...astazi am dormit mai mult...imi cer scuze...
        Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Neata' tuturor!
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• La multi ani !! 2011
            http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• La multi ani!!!!!!si cu multi baniii in 2011!!!!!
              Mariane iti prieste aerul???? Ca vazut eu azi o masina cu nishte buburuze inghetate rau

Comment

• Sa nu zici ca a venit acasa?! De vreo 2 ore am ajuns si eu, am un dor de lucru!!

Comment

• Bine ai venit acasa Vlad!
                  Nu cred....defapt nu am primit nici o confirmare...oricum trebuia sa acordam noi viza...daca nu il deportam

Comment

• Da, eu am inteles ca acum vine si nu mai scapam de el!! Daca nu s-a razgandit...

Comment

• Eh las ca e bine atunci.
                      In rest ce mai zici Vlad?Cu ce te lauzi aja ca inceput de an?

Comment

• Nimic Ionut, numa belele acu...

Comment

• Neata...bai ce ziceti acolo ca nu va inteleg...vorbiti si voi mai citet...am intrat ilegal in vale...
                          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Neata mariane!
                            Asa se pare ca avem un intrus ilegal

Comment

• Nu mai vorbesc cu tine...nu mai bagat azi in seama ...prin aeroport...

Comment

• neata neata ce mai ziceti??
                                Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google