Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by marianhorduna View Post
    Nu mai vorbesc cu tine...nu mai bagat azi in seama ...prin aeroport...
    Nu eram eu cu masina....era taicamiu pare rau

Comment

• De asta e iar frig in Vale? A aparut Marian acasa...
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• ce rau esti vlad .
        Cand facem o intalnire fulger sa discutam pentru data de 8?

Comment

• Cand vreti! Dati un mesaj sau un tel si eu vin, totusi de miercuri incep munca pe orar si tre sa fu liber! Totusi ma tem ca iar vom fi putini...
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Tocmai de aceea vreau sa facem o intalnire.Sa putem vorbi despre intalnirea din 8.

Comment

• Poi eu vin, vorbeste si cu ceilalti si cu Marian...
              Man de unde naiba sa iau si eu tubulatura ai pt aer conditionat locuri spate?! Si apropo nu ai mai rezolvat nimic cu chederul ala!?
              Am impresia ca iar ma aprind pe tuning, dar nu prea mai sunt bani!!!

Comment

• Fulger...orele 18.00...bar spalatoria nik din vulcan...ASTAZI...
                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Voi iara vreti la ospatarita aia....bag de seama ca v-ati saturat de asupritoarele de acasa .
                  Nu promit nimic inca....dar fac tot posibilul sa fiu acolo.

Comment

• Eheee...tinere tu cred ca esti mai asuprit ca noi...ai uitat ca tu ai propus sa venim la intalnire cu sotii,prietene...
                    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Eu nu....nu permit sa fiu asuprit deocamdata....vreau sa fiu liber ca pasarea cerului ...in colivie
                      Last edited by marianhorduna; 5 January 2011, 15:05.

Comment

• Stai linistit Ionut ca deja esti cu piciorul pe cap...
                        Mai vine careva la 6??

Comment

• neata neata!!! .. mariane vezi ca am rezolvat cu netu ) si factura vine direct la tine
                          Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Bravo tie ca ai rezolvat...ma bucur...

Comment

• Ziua buna!
                              Mariane ce faci mai poti?Ai dormit bine azi-noapte sau ai avut nevoi mari

Comment

• Am impresia ca si acum doarme!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google