Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• foarte bune gratarele faina si intalnirea super tot asa so tinem!!

ba baieti no dam si noi de o greva?? sa inchidem nijte benzinarii?? asa ca tot se agita lumea si din cate am inteles nu intra nimeni in peco pe 19
    Last edited by horu.razvan; 8 January 2011, 23:01. Reason: Automerged Doublepost
    Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Asa am inteles ca si baietii vor sa faca ceva in una din zile! Dar daca suntem multi poate vin si mascatii, ca la noi in Vale e super!!!
      PS: daca suntem multi ma bag, deja ma apuc sa strang maruntis!! Nu de alta da poate-mi iau un xenon...
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Multumesc pentru pentru aprecieri....ma faceti ce vreti voi ori fochist ori gratar man nu am nimic impotriva.
        Iar cu protestul sa ne strangem pana la urma sa vedem ce putem face si noi!

Comment

• Neata' lume! Mai dormiti mult?!
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• neata neata o si faina!

Comment

• Neatzaaaaa!!!!
              cica gata cu somnul pe ziua de azi

Comment

• Buna de dimineata...am ajuns si eu cu bine acasa...din pacate pentru voi...
                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Ma bucur sa adus asta.

Comment

• gata Mariane deja la bucuresti??? cam scurta vizita)

Comment

• Soarta ...ce sa-i faci...
                      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Cica-i criza, toata ziua te plimbi!!

Comment

• Mi-emi spui...

Comment

• care are chef de shoping?? folie pt triple orice culoare 30x50 cm 25 ron 50x50 cm 35 ron carbon 3d 30 ron 50x50 70 ron 127 x 50 colant orice culoare 25 ron / metru patrat..............preturi de criza) si orice alte chestii facut stikere scrisuri orice la preturi mici daca vrea careva facem o lista si le comand...eu zic cca merita folia 3D e chiar ieftina

omologari pt folie geamuri 50 de lei ulei castrol 4 litrii 100 ron si altele
                            Last edited by horu.razvan; 10 January 2011, 00:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by IonutUSJ View Post
                              Ma bucur sa adus asta.
                              Mariane scuze voiam sa scriu Ma bucur sa aud asta....dar nu mi-a iesit

Ravzi pentru un plafon cam ce pret e?si la carbon si la negru mat.
                              Daca nu folie de carbon pentru oglinzi...spatiul dintre usi...consola...manere...daca ai putea sa ne dai ceva preturi.

Comment

• O capota colant carbon un pret, si defapt preturi la tot ce se vinde...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google