Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vreau si io un pret pt capota..folie carbon...si daca se include si montaj.. pret
    si inca ceva folie geam se si monteaza sau e doar omologare...???
    Last edited by mar1u5; 10 January 2011, 02:03.

Comment

• Neata lume...ce mai aveti de gand sa faceti astazi...
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Neata!
        Sa mananc si sa dorm ...sa ard gazul de pomana :d

Comment

• Ravzi pentru un plafon cam ce pret e?si la carbon si la negru mat.
          Daca nu folie de carbon pentru oglinzi...spatiul dintre usi...consola...manere...daca ai putea sa ne dai ceva preturi.[/QUOTE]

pai pt plafon nu stiu inca sa vorbesc cu tovarasu pt restu cata folie vrei am scris dimensiunile eu nu stiu exact cata trebuie te uiti la dimensiuni si iei cata folie vrei)Cate bucati doresti si am scris si preturile pt folie
          pt plafon nu stiu daca are dintr-o bucata numa sa vb cu el pe seara

marius in pret nu intra montarea doar folia si am sa vb sa vad cu mare pt capota
          si folia de geam nu este e doar omologarea folie iti iei tu de la piese auto de aia cu 9 lei si pui pe ea trimbrele sa ce trebuie ca nu ma pricep
          Last edited by horu.razvan; 10 January 2011, 14:30. Reason: Automerged Doublepost
          Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Originally posted by horu.razvan View Post
            Ravzi pentru un plafon cam ce pret e?si la carbon si la negru mat.
            Daca nu folie de carbon pentru oglinzi...spatiul dintre usi...consola...manere...daca ai putea sa ne dai ceva preturi.

pai pt plafon nu stiu inca sa vorbesc cu tovarasu pt restu cata folie vrei am scris dimensiunile eu nu stiu exact cata trebuie te uiti la dimensiuni si iei cata folie vrei)Cate bucati doresti si am scris si preturile pt folie
            pt plafon nu stiu daca are dintr-o bucata numa sa vb cu el pe seara

marius in pret nu intra montarea doar folia si am sa vb sa vad cu mare pt capota
            si folia de geam nu este e doar omologarea folie iti iei tu de la piese auto de aia cu 9 lei si pui pe ea trimbrele sa ce trebuie ca nu ma pricep[/QUOTE]

Sa-l intrebi cat costa o capota logan de carbon....
            Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• ok virago n-am uitat!!

Comment

• Virago da ce te-a apucat tata...sa-ti faci,, capota de carbon la logan,,...ai luat-o rara dea binelea...
                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Am ceva semne lasate pe ea, ceva admiratori...
                  Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Sau admiratoare ... sau poate a facut si el ca si mine

Comment

• Te-a suit asupritoaREA pe capota tata...

Comment

• apai la ce va fuge gandu) va mai plangeti ca nu aveti varsta noastra...astia mai tineri)

Comment

• Admiratoare, asupritoare dar au ramas urme!!

Comment

• pai de acum in colo bagale in masina) ca oricum ai folii pe geamuri

Comment

• Dupa ce am indoit capota ....a urmat si folia pentru huta huta

Comment

• Neata...lasati leneveala la o parte si apucati-va de treaba...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google