Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trimite prin posta sau cu curier?? Ca la astia cu posta...
    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Prin curier Vald , transportul e gratis pana vineri
      HD-87-DLR

Comment

• Si cine vi le monteaza?

Comment

• Cred ca eu singur Ionut dc?
          HD-87-DLR

Comment

• Le ai cu asa ceva?Daca nu da-mi un telefon si vii la mine la garaj si te ajut eu la montaj.

Comment

• Am vorbit cu tipu aseara la telefon o caruta,...daca si marfa lui e la fel de ok am facut o afacere buna!! Am dat si eu comanda de 2 kituri h4 bixenon...daca e marfa ok vineri cred ca dau si pt proiectoare...
              Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Aseara si pe mn ma sunat sa confirm comanda Vlad si era super de gasca tipu, sa speram ca si marfa ii la fel prima oara am vrut sa imi iau lupe dar imi trebuia inca un set de faruri asa ca m-am lasat pagubas ,Ionut in caz de ceva ne auzim la tel
                HD-87-DLR

Comment

• Da si Cristi de la Lupeni a vrut sa-si ia lupe, dar aseara cand am dat comanda s-a razgandit si a luat si el un kit h4...apropo noi am luat de 4300k...

Comment

• Inseamna ca numai eu mi-am luat de 6000k , dar sper sa fie bune si astea
                    HD-87-DLR

Comment

• Buey dar ce va inointi ....culmea

Comment

• Daca tu ai...

Comment

• Asta asa e...si sunt foarte bune!

Comment

• Neata' lume ce mai faceti azi?!

Comment

• Neata!
                              Eu unul pe acasa ...mai citesc cate ceva ca maine am examen pe la facultate

Comment

• Moa...ce laudarosi imi sunteti...
                                Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google