If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nasol Mat , baietii mi-au venit xenoanele maine cred ca le si montez , Vlad sa fi atent la cum vin ambalate ca astia de la fan curier se pare ca le arunca prin masina (are cutia numai urme pe ea)
Men, datorita unui prieten foarte bun, de la noi din club, am montat instalatia xenon. Super multumit mai ales de cum se vede lumina, adica sunt foarte multumit ca am luat de 4300k si nu de 6000k... sambata la intalnire, pe ziua tre sa fixez si eu mai bine instalatia, noroc cu Cristi, ca are experienta cu instalatiile, in 10 minute, fara scule am montat tot...as mai da comanda si pt proiectoare.
Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
sincer Vlad xenonul in proiectoare e doar pt look, sau daca iti pui de 3000 k sau 4300k ar fi ceva dar in nici un caz de 6000 k pt ca iti blestemi zilele daca prinzi o ceata mai densa
Daca nu o montez pana sambata , trag cu ochiul la tine sa nu pun firele invers sau mai stiu eu ce pot sa stric pe acolo
Oricum daca am pus de 4300k in faruri ar fi culmea sa pun mai mare in proiectoare...am vrut de 3000k dar nu are, asa ca daca imi iau imi pun tot de 4300k. Oricum sambata trebuie sa bibilesc f bine cum e montata instalatia, ca deja era seara si frig ca dracu...nu de alta dar sa nu apara probleme.
Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Varumiu avea in proiectoare la o Kia pro cee'd xenon de 8000k si asta vara am prins o ceata de o trebuit sa ma opresc ca mergeam la nimereala (in faruri xenon de 6000 k si in proiectoare de 8000k)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment