Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Buna dimineata.

Ionut imi imprumuti cateva zile cablu de date de Iphone? si daca se poate in seara asta, daca cumva ai drum prin vulcan. ;)

Comment

• Neata' ...
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• nu am mai reusit sa vand masina .... probleme cu actele
        http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Las ca le lamuri tu Mat....
          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Nasol Mat , baietii mi-au venit xenoanele maine cred ca le si montez , Vlad sa fi atent la cum vin ambalate ca astia de la fan curier se pare ca le arunca prin masina (are cutia numai urme pe ea)
            HD-87-DLR

Comment

• Manup te sun eu si vorbim.
              Asteptam impresii cu xenoanele.

Comment

• Par simplu de montat, ma gandesc unde sa fixez balasturile, Ionut tu unde le-ai avut montate?
                HD-87-DLR

Comment

• am de unde sa fac rost de instalatie de AC de logan .... se poate monta la mine ??? care se pricepe lla asa ceva ???

Comment

• Men, datorita unui prieten foarte bun, de la noi din club, am montat instalatia xenon. Super multumit mai ales de cum se vede lumina, adica sunt foarte multumit ca am luat de 4300k si nu de 6000k... sambata la intalnire, pe ziua tre sa fixez si eu mai bine instalatia, noroc cu Cristi, ca are experienta cu instalatiile, in 10 minute, fara scule am montat tot...as mai da comanda si pt proiectoare.
                    Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• sincer Vlad xenonul in proiectoare e doar pt look, sau daca iti pui de 3000 k sau 4300k ar fi ceva dar in nici un caz de 6000 k pt ca iti blestemi zilele daca prinzi o ceata mai densa
                      Daca nu o montez pana sambata , trag cu ochiul la tine sa nu pun firele invers sau mai stiu eu ce pot sa stric pe acolo
                      Last edited by raul_87; 10 February 2011, 22:40.
                      HD-87-DLR

Comment

• Oricum daca am pus de 4300k in faruri ar fi culmea sa pun mai mare in proiectoare...am vrut de 3000k dar nu are, asa ca daca imi iau imi pun tot de 4300k. Oricum sambata trebuie sa bibilesc f bine cum e montata instalatia, ca deja era seara si frig ca dracu...nu de alta dar sa nu apara probleme.

Comment

• Varumiu avea in proiectoare la o Kia pro cee'd xenon de 8000k si asta vara am prins o ceata de o trebuit sa ma opresc ca mergeam la nimereala (in faruri xenon de 6000 k si in proiectoare de 8000k)
                          HD-87-DLR

Comment

• sunt mai bune alea de 4300 decat cele de 6000 ??? nu sunt mai puternice cele de 6000???

datzi-mi si mie pm cu oferta poate cumpar si eu h1.. ms

Comment

• Nu sunt mai puternice in functie de nr...cele de 4300 k sunt alb clar, dupa care incep sa capete tenta spre albastru...

oferta are cassilo pe forum...
                              Last edited by virago; 10 February 2011, 23:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pai nu am idee cum sa caut da-mi linku

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google