Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O va face el in curand.E ocupat cu munca(lucreaza de noapte) la un cazino.Dar il voi suna eu si ii voi spune.
    In rest ce mai faci d-nu MRV?

Comment

• pe acasa , cu treburi si pe forum. Ma pregatesc de regionala de la Brasov
      sigpic #

Comment

• Mi-ar fii placut sa ajung si eu la regionala dar din pacate trebuie sa plec la bucuresti .Cum mai e vremea prin timisoara?Cu ce te mai lauzi?

Comment

• Ce de liniste...
          Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Originally posted by IonutUSJ View Post
            Mi-ar fii placut sa ajung si eu la regionala dar din pacate trebuie sa plec la bucuresti .Cum mai e vremea prin timisoara?Cu ce te mai lauzi?
            este frig si vreo 5 cm de zapada , nu prea am cu ce sa ma laud
            sigpic #

Comment

• Buna de dimineata...ce frumos e afara...
              Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• buna dimineata .... aparentele insala marine de pe geam se frumos da cand ajungi jos e naspaaaaa....
                http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Neata!
                  Hai ca nu e asa de rau.Acuma te plangi?Cand au fost -17 pe afara atunci ce ai facut

Comment

• Plangaciosilor...

Comment

• Hai ca e naspa afara, sper sa nu fie zapada pe miercuri ca plec la Bucuresti...
                      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Neata...o zi faina sa avem...

Comment

• O zi faina tuturor!
                          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Ma voi ieri m-ati fi mancat de viu ....in discutia cu jantele )

Comment

• Neata...ba ma lesi...mai are dreptate si muncitorul nu numai patronul...

Comment

• Seful e sef tot timpul ....si are ultimul cuvant.
                                P.S. De azi avem in clubul nostru 2 soferi profesionisti proaspati. dar nu veniti cu permise de la pitesti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google