Discutii Generale L.CV.Jiului

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa se curga berilii pentru permise...da voi astazi sunteti fimei cu tontii...nimeni nimic...
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• Ionut, care-s aia 2? Tu si? Oricum felicitari...
      Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Eu si Manu

Comment

• Bravo mai, sa auzim si de servici usor si bine platit!!
          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• Bravos amigos...
            Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

• bv .. da daca tot te lauzi asteptam si berea.... bine hai fie ceaiu ca suntem cu masina la la marian nu se pune problema poate sa bea
              http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• Hai noroc fratilor !!! ce mai faceti ?
                sigpic
                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Ne luptam cu zapezile...ninge in vale grupa mare.Voi ce mai faceti?

Comment

• L-as sa se ninga...sa se imbucure si Virago ca nu mai pleaca iarna...
                    Last edited by marianhorduna; 3 March 2011, 21:47.

Comment

• parca azi e plecat la Bucale ...din cate imi amintesc...iti dai seama ce drum a prins

Comment

• Neata...o zi numai buna de facut nimic...

Comment

• Neata neata!
                          ce bine ar fii sa fie asa )...Mariane presimt ca la tine va fii o zii plina acum ca a nins iarasi

Comment

• neata ce mai ziceti??toate bune la voi?? la mine nu sunt bune..urat e pieton
                            Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• Salut razvane!
                              ti-a expirat dovada?pana cand esti pieton?
                              ..P.S. schimba si tu data in photoshop )

Comment

• Haideti mai la munte la bob ...la ski...la punga...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google