Salut prietene, ce sa-i faci?! Mie chiar mi-a parut rau ca nu am mers, am vazut poze, articole prin ziare, chiar a iesit super...poate la urmatoare daca-mi trece "criza" o sa apar si eu.
Discutii Generale L.CV.Jiului
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
crede-ma ionutz am si pe unchiul meu si pe varu meu care lucra acolo...e mai greu acum cu motorina dar in rest e ok...
varu meu a luat pe luna ianuarie 875 de Euro valuta si 1500 de lei in Ron...
deci a luat in jur de 1200 de Euro... cam intre 900-1200 asa variaza salariile... eu zic ca e ok
Comment
-
Pfff...vezi problema e ca eu vreau sa gasesc aici in vale sa nu mai fiu si eu plecat.
Ca m-a sunat cineva de la o firma din belgia ca daca am atestatul de marfa si ADR ma luat cu el pe camion.Si al cele mai bune salarii din EU.Peste 2000eur
Comment
-
Originally posted by IonutUSJ View PostPfff...vezi problema e ca eu vreau sa gasesc aici in vale sa nu mai fiu si eu plecat.
Ca m-a sunat cineva de la o firma din belgia ca daca am atestatul de marfa si ADR ma luat cu el pe camion.Si al cele mai bune salarii din EU.Peste 2000eur
Comment
-
Originally posted by grutzz View Postscz ca ma bag in discutia voastra si eu la vara tot meseria asta vreau sa o progresez(sofer de tir) de mic visez la asa ceva,am facut cativa km cu o basculantadin 2008 si numai imi venea sa ma dau jos din ea,deci sunt nascut pentru asa ceva,chiar daca multi nu ma indruma la asa ceva....
Comment
-
imi plac la nebunie scaniile astea cu 2 punti directoare fata....
si doar atat sa fie atestatu? 250 d ron ptr marfuri generale? eu am auzit in jur de 650 de ron... intereseaza-te te rog ca mai am un prieten care vrea sa dea pentru atest... Mitu Paul tre sa il stii cu o SKODA neagra a facut tot cu tine si cu Adi scoala acu in februarie a terminat
Comment
Comment